Yenianne241 Kızlar 35+3 olduk baya ağırlaştım biraz yürüyünce hemen yoruluyorum oturmak istiyorum sizler ne durumdasınız henüz ev işlerimi yapmadım buzluga atmak istediklerim vardı atmadım halsizlik çok fazla ne yapacağımı bilmiyorum 😕
34_21_23 Yenianne241 36+4 olduk ayakta biraz kaldım mı ayak bileklerim ağrıyor bacaklarım taşımıyor artık 😀 yoruluyorum bende hemen hiç birşey yapmaya gücüm kalmadı cuma annem gelecek gerisi onda 🤦🏻♀️
Sudemurat Yenianne241 bende 35teyim canım aynı şekilde benim de hareketlerim çok kısıtlandı. 30. Haftaya kadar tazı gibi herşeye koşuyordum. Şimdi bi bakkala çıksam ece dönünce yatağa atıyorum kendimi. Uyku düzeni de biraz etkiliyor bence. Ne kadar hareketsiz kalırsam yatarsam falan o kadar yorgunluk çöküyor. Çoğunlukla hareket etmeye çalışıyorum. Tabi böyle olunca geceleri ayak ağrıları sırt ağrıları mahvediyor
vuslat90 Bende 33+4 um aynı durum bende de var yorgunluk halsizlik yataktan kalkmak istemiyorum sanki ilk aylara döndüm
Yenianne241 34_21_23 bende öyleyim biraz yürüyüş yapayım diyorum 5 adım yürümeden oturacak yer arıyorum
Yenianne241 Annekus kurabiye mozaik pasta Börek filan koymayı düşünüyorum annemler gelecek memleketten onlar için 🥰
vuslat90 Yenianne241 ilk aylarda da halsizlik uyku hali çok vardı bende şu anda ağrılarım var ayağım şişmiş artı uyku hali ve halsizlikte oldu