agustosboceklerim2 agustosboceklerim2 pet bir bardağa yada herhangi birşeye küçük tuvaletinizi yapıp 1çay kaşığı karbonat dökmenizi istesem köpürüp köpürmedini söyleseniz olur mu
agustosboceklerim2 34_21_23 pet bir bardağa yada herhangi birşeye küçük tuvaletinizi yapıp 1çay kaşığı karbonat dökmenizi istesem köpürüp köpürmedini söyleseniz olur mu
agustosboceklerim2 Elbet-birgun-kavusacagiz pet bir bardağa yada herhangi birşeye küçük tuvaletinizi yapıp 1çay kaşığı karbonat dökmenizi istesem köpürüp köpürmedini söyleseniz olur mu
Elbet-birgun-kavusacagiz Deniz59 en sevmedigim yaa🤣ben bi post acinca pusuda bekliyorum cevap gelsede yorum yapsam diyee ahahhaha🤣
Elbet-birgun-kavusacagiz agustosboceklerim2 siz yaptini kabardi hamileyim diyemi dusundunuz. Simdide dogrumu diye hamile birinemi yaptirmak istiyosunuz dogru anladim galiba Ama bunla ugrasmak yerine neden gebelik testi yapmiyosunuz
Pelin-1 agustosboceklerim2 bunlar gercek degil hic ugrasma derim bi yerde okumistum biri kocasina yaptirmis bu teste gore kocasi hamileymis😅
34_21_23 agustosboceklerim2 imkanın varsa gidip iki dk bi gebelik testi alsan bu ikilemden kurtulsan daha iyi olmaz mı 😊
agustosboceklerim2 Elbet-birgun-kavusacagiz hayır benim kabarmadı adetin gecikti teste şuan belli olmuyor bikaç geçmesi lazım ondan bekliyorum onu
agustosboceklerim2 34_21_23 alcam zaten ama şuan kızımdan dolayı çıkamıyorum öğlenden sonra çıkabiliyorum