Ddrykp Kızlar bugün randevum vardı ayrıntılı ultrason için ama eşimin covidli biriyle teması oldugu için gidemedik devlette gidiyorum tekrar randevu alma şansım var mı eger yoksa özel hastane fiyatları hakkında bilgi verirseniz varsa çok memnun olurum
[silindi] Ddrykp Ben 3 hafta önce yaptırdım canım Dr. Ali İpek 580 TL. Mükemmel bir hekim herşeyi inceliyor, bakıyor, bilgilendiriyor tavsiye ederim. Randevu bulamaz isen Dr. Sinan Tan 500 TL, Dr. Güzin Başçı 500 TL sanırım. Bu öneride de bulunabilirim 🌺🌺
irorkay Ddrykp ben Sinan tan hocaya gittim çok memnun kaldım. Size de öneririm. Fiyatı 440 Dı ama şu an biraz zam gelmiş sanırım 500 civarı olmuş
Kubraacunman Ddrykp bende a life ta yaptirdim 440₺ ye yaklasik 35 dk kadar surdu 4D ultrasonlada resim verio ben memnun kalmistm 😊
Jewerly [silindi] merhaba ali ipekten kaç hafta once randevu aldınız acaba, kac gun onceden aramaliyim tam vaktinde randevu bulabilmek icin. Gecen hamileligimde de ona gitmistim simdiki yogunlugunu bilmiyorum
[silindi] Jewerly Merhabalar ben 1 hafta önce aradım almıştım randevumu sonra aksilik oldu ertesi gün gitmem gerekti hemen sağolsun ertesi gün içinde boşluk bulabilmiştim. Her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz ☺️☺️ Yoğunluk çok fazla gerçekten siz yinede arayıp bilgi alın derim 🌺