Selcukmerve Kimler kaç haftalık kaç gr veya kilo bebişleriniz anneler gelin azıcık sohbet edelim biz 23 haftayı bugün bitirdik 530 gr olmuşuz çok şükür🧿💙🙏😇
Happybaby007 Selcukmerve bende daha dün gittim muayeneye 22+5 haftalığız 540 gram olmuşuz. 14 önce gittiğimden bu yana 80 gram almış. Korkmuştum ama normal demekki bu kilo
Fatos_teke46 Selcukmerve bizde 20 haftalıkken kontrole gittiğimizde 374 gramdi şuan 22 olduk henüz bilmiyoruz maşallah sizede 😍🌺
Selcukmerve Happybaby007 normal canım aynen tabi bebekten bebeğe göre değişiyor canım yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz🥰
Selcukmerve [silindi] maşallah ya biz anneler hep mi böyle bilmiyorum kontrole gitsekte yine özlüyor merak ediyoruz sürekli göresimiz geliyor şimdiden böyle isek doğunca bebişlerimiz nasıl olacaz kim bilir🥰🥰😂
Happybaby007 Selcukmerve aynen sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra şişiririz 😂😂😂boyunu kaç dedi doktor
Selcukmerve Happybaby007 biz hala detaylı ultrasona giremedik boyunu hala bilmiyorum en çok onu merak ediyorum bayram tatili nedeli ile iptal ettiler randevumuzu anca 10 gün sonra gitcez orda inşallah öğreniriz sizinki kaç biliyor musunuz 😇😇
Selcukmerve gokhande kesinlikle öyle siyah beyaz ekranda da olsa gözümüze okadar güzel kusursuz geliyorlar ki 🥰😍
Happybaby007 Selcukmerve detaylı ultrosana bir hafta önce gittik söylemedi doktor yamuk durulduğu için. Dün doktorumuz söyledi 27 cm olmuş
Selcukmerve Happybaby007 ben doktoruma hiç sormadım genelde detaylıda bekli oluyor biliyordum ben 😔artık birdahaki kontrolde sorar öğreniriz inşallah😇
Selcukmerve Fatos_teke46 ahahahah kesinlikle zatn bu haftalardan sonra başlıyor bebişler hızla kilo almaya😇