karpuzayse a_burcu_bur ben de 18+0 oldum bugün son gittiğimize göre 🥰iki hafta sonrasına oraya alırım gibi görünüyor ama hala net değil 🤦🏻♀️😄
a_burcu_bur karpuzayse başka bi konu başlığında biri yorum yapmış. Sadece Emsey ve Yüzyılda var perinatoloji uzmanı diye. Kimi yerde radyologlar yapıyomuş. Özel kliniklere de gidenler olmuş, ben pek araştırmadım. Siz bi bakın isterseniz. Tek olmasam belki Üsküdara vs giderim de, şimdi bilmediğim yerlere gitmeyim dedim 😝
karpuzayse a_burcu_bur İnan araştırmadım 😂 eşim de kalkıp Üsküdar’a filan zaten gitmez 😂 ya bu adama gitmeyelim diyen kocam şimdi boşver ona gidelim serap hanım da iyi dediydi zaten diyor 🤦🏻♀️😄 tam bi ikizler 😂
a_burcu_bur karpuzayse 😂 açıkçası ben ilk başta fiyatından dolayı tereddüt ettim çünkü doktoru ne gördüm ne duydum 🤷🏻♀️ burdaki yorumlara bakınca da genelinin 300-500 olduğunu görünce dedim 1 kez olcak bişey zaten. Girdik bi yola, kesemize bereket 😝🙏🏻😂
a_burcu_bur karpuzayse meraba canım naptın, nasılsın? Öğrenebildiniz mi? Ya da ne zaman gidiceksiniz?
Hasibeakdemr Sudeekalay yaa bana da kesin kız dedi 17 hafta da sonra 21 de erkek dedi sonra bi turlu kendini göstermedi çok merak ediyorum ya 🙂 bi oğlum var bitane de kizim olsa keşke saglikli olduktan sonra tabi 🙂
karpuzayse a_burcu_bur canım inan araştırmadım oradaki dr gidicez büyük ihtimal benim minik kuşum iki gün önce korkuttu bizi ya ara ara ağrım vardı sonra adet sancısı gibi sancı başladı sonra acayip arttı aradım hemen gel dedi gittim çok şükür miniğim iyi ama rahmim çok kasılmış fitil iğne başladı duphastonu 3 e çıkardı dinleneceksin dedi haftaya kontrole gidicez erken doğumu tetikleyebilir dedi çok korktuk
karpuzayse a_burcu_bur bazen sebepsiz olur bazen stresten bazen de enfeksiyondan olur dedi kan idrar tahlili verdim kanda enfeksiyon varmış iğne fitil işe yaradı sanırım bugün daha rahattım çok şükür. Siz nasılsınız senin miniğin nasıl
a_burcu_bur karpuzayse aaa çok geçmiş olsun canım yaaa üzüldüm Allah şifa versin. Çok dikkat et kendine 🙏🏻 cinsiyeti de öğrenilir nasılsa 🥰 biz de iyiyiz benim de ara ara ağrılar oluyo, duphastonu da bıraktım kafama göre, iyice korktum şimdi 😔
karpuzayse a_burcu_bur Allah razı olsun canım 🥰 korkma bişey olmaz inşallah ben başlık açtım yaşayanlar olmuş hep bu haftalarda geçer Allah’ın izniyle 💜
a_burcu_bur karpuzayse sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🙏🏻 benden önce gidersen haber verir misin 🥰
karpuzayse a_burcu_bur tabi ki canım çarşamba kontrole gidicem o zman gitmişken alırım randevuyu da 😉
a_burcu_bur karpuzayse bana 20.hafta dedi, 22ye aldım randevuyu, hala kafam karışık. Yine kafama göre iş yaptım 🤦🏻♀️ tetanos aşısından falan bahsedicek mi acaba? Vitaminlere devam mı? Ben 20de gitseydim, denk gelicekti ilaç bitimine, şimdi o da karıştı 😏😔
karpuzayse a_burcu_bur sıkıntı etme kendine bana bi kağıt verdi 20-24 arası yazıyor sorun olacak olsa onu vermezdi zaten detaylıyı yaptırınca da sonucu göstereceksin o zman söyler ilaç aşı vs 😉 olmadı ilacın bitiyorsa msj at söyler sana nasılsa
a_burcu_bur karpuzayse aynen öyle yaparım ☺️ haberleşiriz tekrar, kendine çooook iyi bak, görüşmek üzere 🥰
karpuzayse a_burcu_bur canım ☺️ Bugün kasılma için kontrole gittik de cinsiyette belli oldu gibi 🥰 büyük ihtimal benim miniğim de erkekmiş 🥰 detaylıyı da 30una aldım randevuyu 😉
a_burcu_bur karpuzayse aaa hadi gözün aydın canım, hayırlısı 🙏🏻 30unda kaç haftalık oluyo 22 mi. Her şey yolunda dimi, iyisiniz 🙏🏻🥰
karpuzayse a_burcu_bur sağolasın canım iyiyiz çok şükür 🥰 son adet tarihine göre 18+5 mis bugün doktor da ona göre al randevuyu dedi ultrason ölçümünde önde gidiyor çünkü ☺️ Ama ben geri 23üne çektim dr iki hafta sonraya al demişti bankodaki kız kendi kafasına 30una vermişti aradım değiştirdim geri 🙈😄
a_burcu_bur karpuzayse beni de sağlık ocağından aradılar tetanos aşısı için. Doktora sordum. 20den sonra yaptırabilirsin dedi. Ultrasona göre hesapladım 🤦🏻♀️ şimdi bi daha bi bakayım, son adete göre 20 oluyo mu 🤷🏻♀️
a_burcu_bur karpuzayse iyiyiz şükür bugün çok kötü bel ağrım oldu, anlayamadım da ama uzanıp 2-3 saat dinlenince geçti gibi. Otururken de ağrıyo 😔 hareketlerini de çok nadir iki üç güne bi hissedersem hissediyorum, hala benim hayal ettiğim gibi bi hareket yok 😂 ben heralde güm güm, tekme falan bekliyorum 😝😂😂