aysenur-1 Hanımlar bi konu da fikrinize ihtiyacım var ben reflü yatağı alıp almama konusunda çok kararsızım yararını gören deneyimleyip beğendiğiniz ürünleri söyleme imkanınız var mı, teşekkürler 😊👌
Bilge44 aysenur-1 Biz almıştık şimdi 6 gündür kullanıyoruz gerçekten çok rahat ediyor insan yan yatırıp kusma gibi bir sorunu olursa boğulmaları engelliyor. Anne yani yatağı ile birlikte olan varmış sonradan öğrendim bilsem onu alırdım tâbi 🤷🏻♀️🥰
BirMuallime aysenur-1 mutlaka al canım ben bim e gelince almıştım beşiğinin içine koyuyorum odaya kanepenin üzerine koyup yatırıyorum bebeğim tam gazını çıkaramadığı zamanlar kusuyor aklım kalmamış oluyor şimdi iyiki almışım diyorum onsuz hareket edemiyorum☺️
aysenur-1 Minnosannem12 ana kucağımız var o yüzden babynest alma ihtiyacı duymadım ama uyurken kusma durumu için reflü yatağı alayım diyorum
aysenur-1 SERNUR siz hangisinden aldınız kemerli olanlardan mı yoksa düz olanlardan mı ? Bir de kayıp düşmüyor dimi 😀
SERNUR aysenur-1 ilk başta almamıştım Bn sonradan bimden aldım düz olanından iyiki Almısım altına penye battaniye seriyorum kayıyo cünkü hareketlenmeye başladı😊 ama öyle çok aşırı kayma yok. bnce kemerli olan hareketini kısıtlıyor gazını çıkartırken felan düz olan mantıklı
aysenur-1 SERNUR maşallah ben kundak yapmak istiyorum kemerlileri öyle kullanmam daha zor olur o zaman bende düz bakayım BİM’e falan gelse keşke 😀😀
SERNUR aysenur-1teşekkür ederim 🤗 kundak yapma sakın doktorlar önermiyor. Gelir bime yakın zamanda inşallah alırısn o zman
Emdok SERNUR doktorlar yarım kundak öneriyorlar kundak önerilmemesinin nedeni eskiden yapılan kalça kundağının kalçada deformite yapabilmesiydi. Ama özellikle ilk 3 ay yapılan yarım kundağın bebeğin uykusuna ve huzuruna ciddi katkısı olduğu artık bilinen birşey. owli ve diğer markalarda yarım kundak mantığına uygun kundaklar var bir göz atarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız :)
SERNUR Emdok ilk önce açıklamanız için teşekkür ederim 😊 tam sarma kundak anlamında demiştim 😊 benm bebegim üstünü örtünce bile huzursuzlanıyor ben hiç denemedim şahsen 🌺
aysenur-1 Bilge44 ben de ilk onlara bakmıştım yorumlar biraz kararsız bıraktı uygun fiyatlı bir tane aldım doğunca deneyeceğim bakalım 😊