Bebek9898 Nazmel 30 mayıs da oldum Ovulasyon yaptım yumurtlamayı gördüm bekliyorum 🤷♀️ Gecen ay 1 hafta erken adet oldum Bakalım bu ay ne olur?
Blossom00 Nazmel benimde 2 3 haziran bat adetimin 14. Günü test yapıyorum daha görmedim yumurtalamayı bakalım bugün yarın görürüm diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
Bebek9898 Nazmel 14 yada 15 inde yumurtlama gördüm Ovulasyonum postumda var Dün attım arkadaslar yorumluyo saolsunlar💜
Nazmel Srfdmr37 ben ovülasyonla yaptığım her ay hamile kaldım ama 1 tanesi kürtajla sonuçlandı 2 tanesi kimyasal oldu.
Nazmel Ylnzkus inşallah canım. Blossom00 Srfdmr37 kızlar daha önce gebe kaldınız mı? Kaç yaşındasınız kaç senelik evlisiniz? Ben 29 yaşındayım 5 seneyi doldurucaz evlilikte . 10 aydır çocuk düşünüyoruz 3 kayıbım oldu .
Bebek9898 Srfdmr37 ben ilk deneğimde hamile kaldım ama kürtaj oldum😥 ondan snra hamile kalamadım hiç😥 Gecen ay denedim ovulasyon olmadı Bu ay da deniyorum ama bu da olmıcak gbi cnkü hafiften adet sancısı vuruyo gbi 🤷♀️
Srfdmr37 Nazmel yaa ne güzel ben 4 kez denedim olmadı buraktım ovülasyonu strese girmemk için ama bekliyorum yarın adet günüm
Ylnzkus Benim adet 4 haziran. Dün beyaz seffaf çekince uzayan sümükümsü akıntı gördüm büyük ihtimalle yumurtlama ben öyle testlerle falan değil kendim takip etmeye çalışıyorum cunku testlerle geriliyorum 🤷🏻♀️ Umarim hakkımızda hayırlısı olur 🐣
Blossom00 Nazmel ben 7 aylık evliyim daha 1 kere gebe kaldım ama kürtajla sonlandı kalbi durduğu için şimdi tekrar istiyorum nasip..🙏🏻
Miniktirtil Benim bat 1 haziran, yumurtlama da şu üç gün görünüyor takvime göre. ovulasyon testi kullanmıyorum strese girmemek için. Kurtajdan sonra ilk adetimi gördüm. Hayırlisıyla Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursun insallah 🤲
Bebek9898 Nazmel benim adet sancısı vuruyo gibi sanki Gecen ayda aynı oldu ve adet oldum Bu aydan da ümidim yok 🤷♀️🌼🌼 inşallah sizin olur sağlıklı gebelikleriniz💙💙💙💙