midekoruyucu Cilekkz-22 😂😂😂😂😂 özeniyordu demekki 😂 aman ne b*k yerse yesin benden uzak cehenneme direk 😂
midekoruyucu Cilekkz-22 yok kız benim elimi tanıyor hareket etmiyorken bile okşuyorum hemen kıpırdamaya başlıyor, ama kıpırdarken eşim dokunsa hemen duruyor 😂 tanıyor heralde ona pek tepki vermiyor 🙈
midekoruyucu Cilekkz-22 aklımda krep var ama bilemedim, belki omlet de yapabilirim dereotu aldıydım dün marketten dereotlu bi omlet yapsam nasıl olur acaba 😂 hiç denemedim
Cilekkz-22 midekoruyucu yada migrosun ordaki üstgeçidin dibinde sıcak börek varya ordan kıymalı börek mi gömsek acaba 😄😄😄😄
midekoruyucu Cilekkz-22 😂😂😂😂ben kıymalı sevmiyorum bacım sen kıymalı göm ben sadesine bol şeker gömüp giyeyim 😂
Cilekkz-22 midekoruyucu 😄😄😄 limonata benden börekler senden 😄😄😄😄 giy canım giy bakalım yakışcak mı ahahha sesli güldüm
midekoruyucu Cilekkz-22 ahahahahha kız sesli gömdüm ben de diyorum ne giymesi 😂😂😂 yiyeyim yazıcaktım 🙈 ama giysem de olur bence 😂 Okeyy börekler bendeennn 😍
midekoruyucu midekoruyucu allahım yazamıyorum da gömdüm yazmışım bunsefer de güldüm olcak orası 🙈 hep uykusuzluktan bunlar Cilekkz-22
midekoruyucu Cilekkz-22 biraz denicem bakalım olmadı burdayım gene 👀 biz de bunarada kızcağızın postunu ne hale getirdik 🙈 ayıp oldu, kendimize post açalım da ordan devam edelim bari. Burdan post sahibinden özür diliyorum 😅 kusura bakma bacım
midekoruyucu Cilekkz-22 ben kullanmayı bırakalı çok oldu ne insta ne face hiç bişey kullanmıyorum 😁 öyle iyi ki böyle, ne fesat akrabalarım benden haber alabiliyor ne de ben onlardan 😂
Cilekkz-22 rukiyeeefeee domates kilo aldırmıyo 😄 birisi birisine demiş ki domates kiraz yiyenin çocuğunun yüzü kırmızı olur demiş oda bana cevap olarak eğer öyle bişey olcaksa benim çocuğuma olur domatessiz gün geçiremiyorum demek istiyo 😄😄