Sumus Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında perinatoloji uzmanı arıyorum uygun fiyata devlet hastanelerinde hiç boş yer yok yardımcı olacak olan var mı?
prensesannesi__ Sumus 350 TL ye özel medigold Hastanesi’nde yapiliyo canım Avrupa yakasında bı hafta önceden gidip hemen bı hafta içinde randevu veriyolar
Dry34 Malesef uygun yok devlette hiç yer yok , yani sistem randevu bile açmıyor. Türkiye hastanesi 600 tl dedi bana gittiğim hastane orası bakalım giidince konuşacağız ne olur diye
Dry34 Sumus valla öyle , keşke normal kendi doktorlarımız baksa. Bende hala bakıyorum bi ümit bulursam diye ama malesef zor gibi
Dry34 Sumus şükür bi sorunu yok . Ben ikili test yaptrdım iyi geldi sonuçlarımız 3 lü ve 4 lü yaptırmadım ben detaylı ugs için randevu arıyorum onuda perinotoloji dr yapıyormuş. Renki olan ultrason herşeyini görülen
Fasulyemom Medicalpark Florya 600tl. Burda görmüştüm bir arkadaş Cerrahpaşa tıp fakültesinde yarı fiyatına yapıldığını yazmıştı tam fiyat hatırlayamıyorum ama bir araştırınca isterseniz
Fasulyemom ruveyda14 kadın Doğum yönlendiriyordur. Sadi konukta öyleydi eskiden. kadın doğuma randevu alıp kayıt açtırıyordun perinatoloji için. Yoksa mhrs perinatoloji randevusu vermiyordu
Sumus prensesannesi__ perinatoloji bölümümü yani ben ayrıntılı ya girdim ordan perinatoloji bölümüne yönlendirdiler yan i350 TL olan ayrıntılı ultrason fiyatı mı yoksa perinatoloji bölümü muayene ücreti mi
Meyracukurmaraz Avrasya Hastanesi Atilla beye gidiyorum ben kadın doğum doktoru fakat detaylı ultrason yetkisi var 500 TL
Sumus birprensesvebirprensannesi ayrıntılı ultrasonu yaptırdım ben 610 TL ye perinatoloji uzmanı demek ki tekrardan ayrıntılı ultrason mu yapıyor
prensesannesi__ Sumus ne demek kuzum ben 2 aydır araştırıyorum detaylı ultrason için ordan baya bilgi sahibi oldum paylaşmak ta mutlu eder beni ben özel hastanede kontrollerimi yaptırıyorum o beni devlete gönderdi kadın hastalıkları doktoruna o perinatolojiye yeşil alan açtı arayıp randevu aldım ben devlete yaptiricam perinatoloji detaylı ultrason oluyo işte canım benim ❤️🌼
Sumus prensesannesi__ biliyorum işte ben de o şekilde oldum ayrıntılı ya girdim özel hastanede o hastane beni devlete yönlendirdi bizim burda perinatoloji uzmanı yok diye gittim kanuni Sultan Süleyman hastanesine orda kimse ilgilenmedi başka hastanelere gittim ilk başta kadın doğuma veriyorlar sonra perinatoloji ye yonlendiriyorlar en sonunda yeşil alan açıldı falan bu sefer de randevular dolu o yüzden