mugeaydin 30. haftaya girmek üzereyim. Hastane çantasını artık hazırlamaya başlamak istiyorum. Doğum bu ne zaman olacağı malum belli olmaz. Ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim. Çantada benim için bebeğim için neler olmalı? Olmazsa olmaz dedikleriniz sakın alma gerek yok dediğiniz şeyler nelerdir?
BurcinC mugeaydin internete yazarsanız çok fazla hastane çantası İçin liste çıkıyor bunları kendinize göre düzenlyebilirsiniz ben öyle yaptım
mugeaydin BurcinC Evet ben de baktım birçok liste var farklı farklı. Ama hepsi gerçekten gerekli mi değil mi tam olarak bilemiyorum. Tecrübeli olanlar belki yardımcı olur.
ipekbdk google yazdiginda cikanlari alacak olursak valizle falanla gideriz heralde.ne lazim bilemeyizki cok tecrubesiziz... biri gerekli gereksiz olanlari yazsa cok iyi olur valla🙂
Sedacengiz Bebek için 🦋💓 Bir kesenin içine doğar doğmaz ebeye verilecek kıyafetleri koydum.😍 Bunun içinde hastane çıkışı var. Elceği şapkası vs hepsi içinde. Çorap, bebek için 1 bez.. Müslin ince battaniye.. Onun dışında bir de sarmaya nohut battaniye. Sıcak ama ihtiyaç duyulabilir. Ağız mendili Tekrar odaya geldiğinde bebeğim için isme özel takım yaptırdım , kan felan olur diye odaya gelince o giydirilir. Kusar eder ne olur ne olmaz bir 5 ki takım daha koydum. Yani ben bebeğe 3 tane hastane çıkışı koydum😌 10 adet bez, ıslak mendil , Kendim için , 2 tane lohusa takımı. Birisi mavi 💙birisi Kırmızı❤️. Taç terlik yaptırdım. 🌸Sabahlık yaptırdım koridorda yürürken felan giyerim diye. Emzirme sütyeni emzirme atleti 4 5 tane kilot , depend, lohusa pedi, göğüs pedi , humman çayı( süt gelmezse) çok faydası oluyormuş. Kişişel bi kaç makyaj, kendime çorap 🧦, kalın rulo havlu peçete.. Hastane süsleri , balon 🎈 kapı süsü💙 masa için süsler 🧡 İkramlar için çikolata yaptırdım kutulu, kolanya , lohusa şerbeti , draje , bulabilirsem mavi macoron alacağım birde .
Nebiyeee Bende bir kesenin içine 5 li çıkiş seti koydum battaniyesi yoktu onu da ekledim ilk onlari giyicek🌸 Odaya geldiginde giymesi için 10 lu isimli hastane çikisı yaptirdim onu giydircem 🌸 Üstünü örtmek için tulbent 6 tane bez Islak mendil Agiz bezi Emzik,biberon Kendim için pijama takımı Çorap Başörtü Gögus pedi Ic camasiri Emzirme sutyeni Ped Makyaj malzemesi😊
Sedacengiz Nebiyeee evet 😂 bak ben yüz örtüsü almadım annem ayarlayım felan demişti ama oda unuttu sanırım. Emzik verme derim ☹️ Seni emsin alışmasın. Canım bende 6 bez koymuştum instagramdan tecrübeli anneler msj atmış 6 az oluyor 10 al diye
Nebiyeee Sedacengiz canim bence emzik cok gerekli yaa aglayinca ver agzina sussun😂 bence emzigi emerse memeyide emer