Busradonmezus Buse5038 karbonhidrat ağırlıklı beslenmezseniz sıkıntı olmaz çok çok aşırı girmediğiniz sürece kilo tabiki de alınacak zaten doğumdan sonra da verebiliyorsunuz
metehaninannesiii Buse5038 tam 8 kg🤦♀️🤦♀️59 kg hamile kaldım şuan 68 allahtan boy var da gostermiyorum🤦♀️
Buse5038 Sevgi_123 çok iyi maşallah bende 5 kilo aldım ama çok hızlandı bı günde 600 Gr eklendi çok korktum inşallah odemdir
Buse5038 Busradonmezus hala kusmalar devam ediyo ona rağmen alıyorum bebeğin boyu 2 hafta ilerdenmis biraz büyüğuz inşallah çok kilo almam 😂
Sevgi_123 Buse5038 Acaba gebelikten kaynaklanan şeker hastalığınız mı var bu kadar hızlı kilo almanız da normal değil
metehaninannesiii Buse5038 daha dokrotum haberi yok kilodan ahahhahahaha 😂😂😂detayli ultrasonda ki doktor normal dedi ama önemli olan kendi doktorum tabi😂
AylinCk 26 haftalık hamileyim 12 kilo aldım bende çok hızlı alıyorum moraller yerde geziyorum bu aralar vücudumda ödem tutmaya zaten çok meyilli ne yapacağımı bilmiyorum 😕😕😕
Buse5038 Sevgi_123 dün gittim doktora covid olmuştum herşeye baktı sorun varmı diye glikoz felan da 80 lerde sonuçlar iyi yani ömrüm zayiflamakla geçti çok çabuk kilo alan bünyem var korkutuyo valla beni
Sevgi_123 Buse5038 çok geçmiş olsun o zaman sıkıntı etmeyin doğumdan sonra verirsiniz inşallah önemli olan sağlık
MKrasnic Buse5038 boyum 1.76, 62 ile hamile kaldım. Şimdi 37.haftaya girmek üzereyim 83 kg oldum 😊 evlatlarımız sağlıkla gelsin de biz kilomuzu alır veririz
Aanneoldumm Kızlar ben de bu durumdan çok yakınıyorum 1.70 boyundayım 71 kg ile hamile kaldım şu anda 78 kg oldum 22 haftalık hamileyim benim de eşimin de kilo takıntımız var şimdiden böyle aldıysam son aylar nasıl olurum kestiremiyorum :()
Buse5038 Aanneoldumm Ayy valla ya benimde aynı hamilelikten önce kilo verdim hepsi geri geldi sinir oluyorum hergun tartiliyorum 😂
Aanneoldumm Buse5038 ben de öyle ya bir de diyet yaparak kilo verdim 74 kg idim 71 oldum sonrasında hamile kalınca bıraktım diyeti bu şekilde daha fazla kilo aldığımı düşünüyorum