Writebirds duyguars12 kıyafet birkaç parça aldım çok bişi almadım 2 günde yıka kurusun ütüle bitti 🤣ama puseti ve aldığım beşik yatak işte onu silip süngerin in kılıfını yıkamam lazım duruyor halen 🤣haftaya 37 nin içinde olucam park yatağını kurup silmeyi düşünüyorum haftaya
Hatice11 Yase61min Hiç takmayın kafanıza zayıf olsun sağlıklı olsun kilo alır inşallah.Doğumunuza odaklanın sadece kiloyu boşverin 💐
Ssssss Nur1806 benim de son 32 gün. Aynı sayılırız. Yalnız bu hafta göbeğimin baya aşağı indiğini hissediyorum kanala mı girdi acaba diye gerildim biraz. Normaldir belki ama çok erken gelsin de istemiyorum muayeneye erken gidicem sanırım. Sizlerde böyle bı durum var mı?
Denedimyedimgezdim Son 21 😬 bekliyoruz, her hafta doktora gideceğiz artık. Kordonda direnç var dedi doktor yorulmadan sol yan yatış ama bol bol yürüyüş 😂😂😂 dedi. Her şey hazır, arabaya atsak da muayeneye de götürsek mi artık çantayı nolur nolmaz diyorum 😂
Sudemurat Nur1806 son 34 ama hala çantası hazır değil yavaştan başlıycam bende😂 sanki heran doğuracakmışım gibiyim
Girlsmomm Nur1806 benim 28 ama inş 40 ı beklemez 30 dan sonra gerçekten hızlı geçiyor herşeyim hazır sayılır
Girlsmomm duyguars12 benim de 28 benim de çantam hazır değildi dünden başladım yapmaya bugün emzik biberonu kaynattım yarın inş hazır çantam Bi iki eksiğim kargoyla gelecek onları da gelince yıkar koyarım artık