Minikannecik2 Kizlaaar Selam çok heyecanlıyım doktora gidicez yarın sonunda geldi belki cinsiyeti de gosterir sizler öğrendiniz mi minnoslarin cinsiyetini, birde çikolata yiyen anneler kaç saat önce yediniz 😂🥰🥰
huma2018 Minikannecik2 gutemden yarim sat ince cikolata vişne suyu arkaarkaya ye bide idarara sıkışık git bak nasıl gisetriyo ben dün 14+3 Ken gitim bacaklarını komple açtı 😂😝
Denizyildizii Minikannecik2 valla bende gün sayıyordum😄 birde en son 10 haftalıkken gitmiştim uzun oldu bu sefer biraz😊 şimdide saat sayıyorum sanki geçmiyor😑
Minikannecik2 Denizyildizii özele mi gideceksin canım 😂 ay birde kız mi hissediyorsun erkek mi ben sanırım erkek hissediyorum ama kız istiyorum bilemedim 🥰😂😂😂😂
Denizyildizii Minikannecik2 ünv hastanesinde ücretli muayeneye gidiyorum. Doktor aynı zamanda perinatoloji uzmanı. Açıkçası erkek hissediyorum 😊 bir kızım var. Ama erkek istediğimden değil yani sadece his. Çünkü sağlıklı olması önemli yine kız olursada çok sevinirim. Çünkü ben çok isterdim kız kardeşim olsun kızıma nasipmiş derim 😊
Patisever Minikannecik2 bende aynı senin gibi hissediyorum 💜 öğrenince buraya yazın olur mu merak ettim 🤭
Minikannecik2 Denizyildizii bende bir oğlum var kız istiyorum tabi hayırlısı olsun erkek olsa da çok mutlu olurum ama iste bir erkek bir kız çok minnos geliyor kulaga 😂😂