Minnosanne06 Merhabalar canlarım güzellerim. Biz Ankara’dan 15+1 olduk. Gittiğim hastane üçlü ve dörtlü tarama testini yapmıyor. Fakat ben üçlüyü yaptırmak istiyorum. Yaptıran varsa önerdiği bir doktor var mıdır
Minnosanne06 arzubldk yapıyorlar. Ama bugün haftanın son günleri diye mi ne randevu gözükmüyor. Pazartesi tekrar bakicam mhrsden
Minnosanne06 arzubldk evet bugün muauene olduk. Ayrıntılı ultrason için dışardan yaptırın dediler dolularmis düşünün tan12.haftalara randevu verilmeye başlanmış ben 15 haftaligim yer bulamadım. Ama üçlü tarama testimi yaptiricam burda onda sıkıntı yok
Emine1906 arzubldk yaaa çok iyi o zaman doktorunuzun adı neydi peki benim randevum Salı günü inşallah söylerler
Minnosanne06 arzubldk öyle olduğunu bilseydim alırdım. Hiç düşünmedim. Neyse başka yerde yaptırıp sonuç göstermeye gidicem artık. Üçlü testim orda yapildi
Minnosanne06 arzubldk yokk. Gittiğim hastane üçlü tarama yapıyorum diyince bugün şehir Hastanesi’ne geldim onu yaptırdım. Asistanı da ayrıntılı ultrason için de gün versinler dedi bankoya geldim kadın doluyuz maalesef dışarda yaptırın dedi