snmtncr 22+2 detayli ultrason icin randevu aldim. Gec degildir diye dusunuyorum. Siz hangi haftalarda girdiniz. Ben kosuyolu medipol hastanesinden Hakan hocaya randevu aldim. Herkes baya iyi oldugunu söylüyor. Perinatolog olmasina dikkat ettim. Siz nerelerde olacaksiniz.
Deletedmom71 snmtncr ben 21. Haftamda gideceğim. İzmirde medicalparka gidiyorum ben de ama doktorum alsancakta perinatoloğa da yönlendirecekmiş.
snmtncr Gamzelim14 doktorum 24 haftaya kadar yaptırabilirsin demisti bende o yuzden o tarihe aldim. Bazi anne adaylari gec demiste insan supheye düşüyor 🤗
EsmaSamet Bende dün yaptırdım detaylı ultrason herşey çok iyi organları felan gelişmesi iyi dedi ama en son ayakları içe dönük dedi endişelendim korktum rabbimin izniyle inş düzelir başına böyle bişi gelen varmı doktorun söyleyipte doğduğunda normal olan
snmtncr EsmaSamet sen icini ferah tut bence bol bol dua et allahin izniyle saglikli bir bebek alirsin kucagina ins🙇♀️
Ebruylmz Ben 18+3 günlük hamileyim pazartesi doktorum detaylı ultrason için çağırdı yani 19 haftalık oluyor sizce uygunmu ?
snmtncr Ebruylmz benim doktorum 20-24 arasi demisti ama her doktorun farkli olur mu isleyisi hic bilmiyorum🤔
EsmaSamet Mucixem ilk gebeliğim olduğu için malum tecrübesizim ister istemez kafana takıyosun dünden beri dua ediyorum inş saglıklıca dogar prensim
Tgbylmz Deniizzm35 diğer bütün testler önemsiz bu daha önemli canım Allah korusun bebeğin bi kalp rahatsızlığı veya başka bi sorunu görüldüğünde ona uygun teşkilatlı bi hastanede doğum yapmak için tedbir alırsın