Ceylanergen Tüp mide ile gebe kalıp kaçıncı hafta da kaç kilo aldınız ? Ben tüp mide ile 66 kilo verdim şuan 7. Ayımdayımmm 10 kilo aldım son 1 aydır gece acıkıyorım sürekli , böyle olan var mı doğumdan sonra kiloları geri verebilecek miyiz??????
Selvaa Ceylanergen hep diyorlar uçuk kilolar almadiysaniz dogumdan sonra hemen gidiyor birde emzirirseniz insallah gider korkma 20 haftasinda 35 kilo alan olmus o biraz zor verir iste hamileyim zaten diyip surekli yemekte iyi değil hem bebege hem anneye zorluk sen saglikli beslenmene devam et diyet değilde cok acikinca yoğurt salata tarzı yemek hafif şeyler iyi oluyor benim doktorum bana öyle dedi cok şükür 94le hamile kaldim 8 kilo verdim baslarda hic bulanti vs olmadan sonra geri çıktım 94e son 3 aydırda almıyorum ama bebislerim alıyir cok şükür
Nly_csr Çok güzel kilo vermişsiniz kaç yıllık operasyonlusunuz benim 4.yılım şuan 5.5 aylık hamileyim bu aya kadar kilo almadım 5 kg verdim iştahsızlık vardı bulantim hiç olmadı ama son 1 haftadır iştahım daha iyi sanırım kilo almaya başladım evdeki tartıda 15 gün Önce ki muayene kilomla 1 kg fark etmiş gerçi çevremdekiler normal artık bebeğin gelişimi hızlandı diyor ama bakalım nasıl olcak :)
Cansucys Merhaba ben de tüp miideliyim , 60 kilo vermiştim 5.ayimdayim 6 kilo aldım. Tabi ki veririz doğumdan sonra