Ebruygt06 Bayanlar 22 haftalik hamileyim sürekli Burun tıkanıklığı yaşıyorum spreyde çok kullanmak istemiyorum zararı varmıdır ne kullanmam gerek bu durumu yaşayanlar varmı
Fatos_teke46 Ebruygt06 bnde 22 haftalıgim burun tıkanıklık çok oluyor özellikle geceleri ve ardından gelen nefes darlığı menthol nane taşı kullanıyorum bir öyle gecior geçici bir süreliğine ama yeniden devam ediyor 🤷🏻♀️ doktoruma soyluycm belki birşey önerir gerçekten çok zor
Tuba1453 Ebruygt06 Bende bu durumdan aşırı şikayetçiyim 😩 18. Haftalığız ama geceleri burun tıkanıklığı çok yaşıyorum diğer taraftan da burun akıntım var gündüzleri gebelik nezlesiymiş. Masaj yapıyorum burnuma yada biraz dik yatarak açıyorum.
mustafaveannesii Ebruygt06 inanın bu soruyu ben sorucaktım bende w2 haftaşık hamileyim sürekli burnum tıkanıyor mesela şu an saat 4 buçuk burun tıkanıklığına uyandım🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Minicikkiz Ebruygt06 ✔️✔️✔️ Bende burun tıkanıklığı ve nefes daralması yaşıyorum. Hatta doktoruma sordum kesinlikle birşey kullanma dedi. O yüzden hiç birşey kullanmıyorum. Bazı hamileliklerde oluyomus.
Mrvbkl Ben Sinomarin deniz suyu kullanmıştım, bir de buhar makinesi çalıştırıyordum geceleri. Ortamın nemli olması çok işe yarıyor.
Ceri5 Ben 27 haftalık hamileyim 18 den beri bu problem var kızlar burun bandı kullanıyorum. Başka hiç bir çözğm devamlı olmuyor ama burun bandıyla bir gece çok rahat uyuyorum
paradiseeeeee Ebruygt06 39.5 hala.burnum tıkalı biri kapanıyor biri açılıyor bitecek bugünler inşallah ama doğuma kadar sürüyor diyim
aslihanerogl Ebruygt06 benim gece çok tıkanıyor ya 30+1 im bide uyandigim da burnum kanamış oluyor yada kanıyor anlamıyorum
Ceylam Ben şuan 3 .gebeliğm birde 1.5 yaşında oğlum var geçen sene ona hamileyken çok.cektim burun tıkanıklığını doktor sadece deniz suyu önerio kesinlikle kortizonlu galan spreyler kullanmicaksin demişti ama ben dayanamamistim kullanmistim 😞