Ngrebrar bu doktorlara giden memnun olan yada olmayan varmı. doktor arayisindayim tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
gunesimbz Ngrebrar ben adatıpta Dr. Filiz Dursun’a gidiyorum çok memnunum. Tuba Düzcan’da çok iyi doktor. Aysun hakkında tek bildiğim normal doğum yapmıyor sadece sezeryan yapıyor
Ngrebrar gunesimbz aaa öylemi Aysun için internette arattığım da hep iyi şeyler yazmışlar o yüzden merak etmiştim. teşekkürler.
Ngrebrar Byzadmrl ooo o sizin doğum gelmiş neredeyse normal mi istiyorsun sezeryanmi. nasıl geçeceğini merak ederim eğer bahsedersen forumda beni etiketle lutfen
Burcuseyy Byzadmrl bende sohbetinize katılıyor gibi oldum ama suyum geldi diyince bir heyecan yaptım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza
Ngrebrar Byzadmrl aaa tam lafın üstüne doğum yapmanız gerçekten çok sevindim sağlıkla atlatmanjza Rabbim analı babalı buyutsun
parende Byzadmrl tuba hanima gidiyordunuz sanırım, normal mi oldu dogum nasil geçti memnun kaldinjz mi
Byzadmrl parende Evet Tuba hanıma gidiyodum normal doğum oldu doğumum güzel geçti doğum esnasında beni çok rahatlattı 😌