Selinbati Zabite asla uyuyamıyorum eşimde bana çok kızıyor oğlum gece uykusu uyuyamıyor senin yüzünden 12 de uyu işte diyor habire 🙄 bu uyku sorununu nasıl çözebiliriz acaba
Zabite Selinbati cok zor sola dönüyorum belki uykum ola yok bebek uyusa bi yerde durmuyor sabahta haraketi aksamda belim kiriliyo şimdide midemin yan tarafina başimi neyimi oraya kalkmis ölüyorum
Selinbati Zabite benimde oylee sağa donuyorum yatamıyorum sola dönüyorum yatamıyorum bide bütün vücudum çok ağrıyor insanı uyku tutmuyor
Gozde94 37+6yarın kontrılüm var vebde uyuyamıyorum sap dmbsem olmuyır sol dönsem olmuyor nefesim daralıyor çok
Gozde94 Zabite genellikle sağ tarafımda oluyor bu hafta daha fazla oldu canım yanıyor artık öyle olduğunda
Fatos_teke46 Busra333 22 haftalık 5 gündür uyumadm nerdeyse uyuduysam bile toplam 10 saat etmemiştir bu günlerde 😢 gözlerim yanıyor başım dönüyor artık uykumda var ama uyuyamiyorm hic 🤦🏻♀️
Elafeyza23 Zabite Benim derdim mide yanması ilaç da kullanıyorum aslında ama böyle uykudan uyandırıyor sonra bi sağa bi sola derken sabahı sabah ediyoruz her gece🤦♂️
Elafeyza23 Zabite valla canım 36 haftalığım ne yediysem kar etmiyor. İnsanın yatak baş ucunda maden suyu olur mu 😂 Doktor doğurana kadar sabır diyor 😪