Mucizemm0101 Sansyoncam bende hep ekşi istiyorum tatlıdan soğudum kızın olcak diyorlar birde kalçam genişledi diye. Herkes birşey diyor işte
Kivircikk Mucizemm0101 benim de şuan öyle bakalım ne olucak sağlıklı olsun da Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤰🏻🙏
Mucizemm0101 Sansyoncam bende hep ekşi istiyorum tatlıdan soğudum kızın olcak diyorlar birde kalçam genişledi diye. Herkes birşey diyor işte
Sansyoncam Mucizemm0101 ya bugün de bel ağrısı olunca kız diyolarmış 🤣🤣🤣 iyice kadayıf bozduk hahahah kadayıf yazmısım kafayı olucak tatlı sevmem deyip kadayıfın gönlümden geçmesi neye işaret acaba 🤣
Elfelf475 Kivircikk hep erkek görüyordum erkek oldu ama birçok yorumda gam tersi olduğunu da görmüştüm o yüzden çok takılmayın kısmet 😁 büyüdükçe insan sadece saglıklı olsun istiyor çok güzel bir duygu göbeğinizin çıkması 🤭
Kivircikk Elfelf475 ewwt ne kadar basenlerim çıksa da herşey bebeğimiz için gelip geçici kilolar bunlar tabi öncelik sağlıklı olması 🙏🥰🤰🏻
Zeynep_03 @Kivircikk cnm ben ilk gebeliğimde hep erkek gördüm ama kızım oldu şuan 3.gebeliğim hamileliğimi bilmeden önce oğlum oluyo rüyamda ismi tuğra alp oluyo bn 1 2 ay sonra a hamile olduğumu öğrendim ve şuan oğlum olcak bazen belli olmuyo rüyada gördüklerin cnm 🥰
Kivircikk Zeynep_03 ewet bazen tam tersi de çıka biliyormus öncelik sağlıklı olsun da Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤰🏻🙏
Hamidee27 Kivircikk bend etmeni hamile olduğum da rüyamda gördüm erkek bebek cinsiyetimiz de erkek çıktı herkes kız dedi ben hayır erkek rüyamda gördüm dedim inanmadılar