Arenn Lillysmom bende basariya gidiyordum doktorum asyaya gecmiss :(( cok uzgunum ilk dogumumu basarida yaptim asiri temiz ve ilgili bi hastane
Zey3400 Bsr-byrk bende 32.haftama girdim ve ailemin yanına geldiğimden dolayı kendisine gidiyorum bugün 2.muayenem olacak Mete beye🙏🏻
ElifAkaln Plt90 iki buçuk yıl önce ona gitmiştim hep ama o kadar yoğun ki odasına girmenle çıkman bir oluyor. İlgi beklemiştim biraz ilk gebeliğimdi. Doğumu da ona yaptım tam bir fiyasko oldu
Asyammiray Plt90 bende Nisa hastanesi Refika hanıma gidiyordum ama ayrıldı şimdi Muhabbet hanıma başlayacağım 🤔
Cigdem175 Hilue Canan Çalışkan furtuna,ocak ayında bi postta konusmustuk sizinle,ben memnunum demiştiniz😊öyle gittim bende.cok memnunum kendisinden.acikcasi kadın hekimlere onyargim vardı,ama kendisi o kadar tatli ki onyargilarimi yıktı😊
Skryszn Zeynepdogan Ben Şafağa çok yakınım ama Medigold tercih ettim Doktoru beğenen ve öneren vardı ama hastaneyi sevmiyorum Güven vermiyor
Sedefgzbk Skryszn Skryszn bende çok yakınım bi alt sokağımda ama gitmiyorum bahat hastanesine gidiyorum Fuat Bora doktorum ve çok memnunum 😊
cidolila aslanreis bende pendik bölgeye gidiyorum bu postta ilk defa 2 kişisiyle aynı hastahaaneye gidiyorum sevindim ☺️
Nilperisi Papatya2768 selamlar ben de central hospitalda dogum yapacağım, doktorum dışardan gelecek. Nasıl hastane sizce ben pandemiden gidip bakamadım doğumda gidip görmüş olacağım.
Cansutkn-12 ayfer69 ben de oraya gitmek istiyorum hastane değiştirmek istiyorum Ümraniyeye gidiyorum taa uğurmumcudan doğum yaklaştıkça zor olucak muayne ücreti ne kadar doğum ücretleri vs bi bilginiz varmı bir de doktor iyimi gerçekten doğuma vs kendisimi giriyor? Ay çok soru sordum kusura bakmayın benim de ilk bebeğim tecrübesizim 🤭
AselAslan B01 Merhaba bende nehir bayramı düşünüyorum tavsiye ediyor musunuz ? Hastanede tek doktor oymuş doğuma gidildiğinde hastanede olmazsa nasıl oluyor ? İzinde olursa falan yani
Alaz34 cidolila @aslanreis yaklaşık 1 senedir Oya Baran’ın takibindeyim. Oldukça memnunum doktorumdan. 🤗 Siz hangi doktordasınız ?
Hilue Cigdem175 yaaa çok sevindim 🥰 inşallah sonuna kadar güzel bir şekilde gidersiniz. Kaçıncı haftadasınız?