Ozlemtpl Meleekdincc bende çok merak ediyorum. ebeyle konuşmam için acaba doktorunmu yönlendirmesi gerekiyor. Bide benim duyduğuma gore mesai saatleri dışında doğum olmuyomus sanırım bilginiz varmı sizin bu konu hakkında. Ben bu ay sorucam doktoruma detaylari
Meleekdincc Ozlemtpl Hayır doğum var sadece mesai saatleri dışında olduğunda kendi doktorun girmiyor doğuma eğer doktorun hastanede olursa haber veriyorlar hemen geliyor doğuma beni doktorum yönlendirmişti doktorunuzun olduğu katta gebelik kursu için yönlendirdikleri bir oda var orda duruyor ebe aklınızda bulunsun ordaki ebeye sorabilirsiniz merak ettiklerinizi
Melikemreclk Eflinn57 aaa çok kötü olmuş ua var böle saygısız Doktorlar bende bana bakan doktorun girmesini isterim dogumuma uygunmis fiyatı benim daha erken olmadı bende başka doktora görünüum
Eflinn57 Melikemreclk birde şunu da göz önüne alabilirsiniz, orada yeni doğan yoğun bakımı yok allah korusun inşallah sağlıklı bir şekilde doğacaklar ama doğum esnasında bişey olsa yeni doğan yoğun bakımı yok maalesef Buda beni korkuttu
Fatmanesli GunesMom ben memnun kalmadım enerjim tutmadı gönül hanıma geçtim.nereidadan önce mesut beye gidiyodum çok memnundum😪
GunesMom Fatmanesli Mesut bey hakkında olumsuz şeyler duymuştum hastalarından borç para felan istemiş reyaptan bu yüzden ayrılmış sanırım tam olarak bilmiyorum ama burda forumda okumuştum.neredia hanım enerjiden ziyade çok ilgili ben memnun kaldım tabi kişiden kişiye değişiyor bu durum 🌸
Semaonur23 Cilekkz-22 öneriyle gittim kendisine iyikide gitmişim diyorum 🌸tabi olur ayarlıyalım tanışmış oluruz 🙏
Cilekkz-22 Semaonur23 bende bi gün yakınımı götürmüştüm oraya hazır gelmişim bide muayene olayım dedim abdullah bey gönlümden geçti ona sıra almışım iyikide almışım ❤️❤️
BsrGlmz Burcucelik29 orkide hanıma Bi yakınım da gidiyor memnundu sizde memnun musunuz acaba? Birde sanırım bu ara haftada 2 gün hastanede imiş zorluk oluyor mu yardımcı olur musunuz 😊
Nursenaplt BsrGlmz doktorumdan çok memnunum. SGK lı 185 TL muayene ücreti var. Çok doktora gittim bence ben iyisi 👍🏻
AselAslan B01 Merhaba bende nehir bayramı düşünüyorum tavsiye ediyor musunuz ? Hastanede tek doktor oymuş doğuma gidildiğinde hastanede olmazsa nasıl oluyor ? İzinde olursa falan yani
B01 AselAslan merhaba geç gördüm kusura bakmayın benim çok yakın arkadaşım doğum yaptı onda,yine olsa yine onda doğrurum dediği için bende değiştirdim doğrusu doktorumu,ilk izlenim ve ilgisi çok hoşuma gitti
canan1996 _sena_ Bende şefket yılmaza gidiyorum kestel daha yakın bana aslında ilgileniyorlar mı orda