_Biricik_ AynurrBYK bende pendik medical park a gidiyorum doktorum nilüfer hanım sizin doktorunuz kim
Ozlemtpl Meleekdincc bizde 31 haftalık olduk bugün😍 ayça deniz dönmez e gidiyorum. Nasıl memnunmuusunuz doktorunuzdan ?
kelebegimm07 Mervacim sadece doktorumdan memnun olduğum için o hastane yoksa hastane tercihim değildir doktorum çok iyi. Mehmet Taner Kılınç ☺️
GunesMom ygmr1992 daha önce aynı hastanede başka doktora gidiyordum fakat bi kaç sorun yaşadım değiştirmek istedim tavsiye üzerine yine forumda burdan duydum neredia hanıma başladım 5 aylık felan ken başladım şuan 8 ayım dolmak üzere çok memnunum bi dene canım memnun kalırsın :) 140 TL muayne ücreti
Seferyehatun Bende Ümraniye’de Tuğba ipek kutlaya gidiyorum, varmı giden arkadaşlar, özel muayenehanesi var
Meleekdincc Ozlemtpl çok memnunum çok ilgili bir doktor hamileliğim ilk haftalarından beri bu doktora gidiyorum hiç değiştirmedim 🙂
Melogurumi Babyloveee duygu hanım bende doktorumu değiştirip burak beye geçmek istiyorum ama çok yoğun olduğunu okumuştum yeterince ilgilenebiliyomu acaba? Birde çok bekliyomusunuz randevu aldığınızda
Babyloveee Melogurumi bende bazen yoğunluğundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum ama vazgeçemiyorum bi türlü :) yani randevulu gitmeme rağmen bayağı bi bekliyoruz. Randevu bulmak da çok zor iki hafta önceden almak gerekiyor ki ulaşabilelim. Ama nasıl bi doktor derseniz gerçekten iyi, ilgili bi doktor takdir sizin tabiki
Papatya2768 Nilperisi benimde 2. Gidişim çok ilgililer. Benim doktorum fatmanur hanım herşeyi detaylı anlatıyor
akkase Nslhnasya bende Neslihan hocanın hastasıyım, gebeliğinizin kaçıncı haftası ve hastanenin doğum süreci hakkında bilgi aldınız mı?