Evett sonunda yazmak nasıp oldu kaç gündür yazıyorum yarıda kalıyor uzun uzunn doğum hikayeleri okumayı cok severdim bende uzun yazmak için. En müsait zamanı bekledim öncelikle cok rahat bir gebelik gecırmedim bilenler biliyo önce 3 aylık bir kaşıntı belam oldu neler sürdüm neler kullandım sonunda caresini buldum ama 3 ay boyunca her gece kaşıntı dan agladım neyse onu atlattım 😊sonra 26 ıncı haftam da doktor bebekte gelişim geriliği var dedı kanunda pıhtılaşma var dedı erken doğum olur dedı gerilık atmamalı dedı 35 36 uncu hafta dedı tansiyonuna dikkat et. Dedı dedı dedı de dedı 😊 ama şunu belirteyim hekim tercihi cok ama cok onemliymıs doktorum dan cok memnundum Haa bir de plesanta aşşağı da olayı vardı benm 5 ıncı ayımda lekelenme oldu iğne kullandım onu da atlattım1 aya yakın yattım 😊ama hamileliğim boyunca o lekelenme sonrası yatmam hariç hıcc yatmadım misafir de agırladım temizlık de yaptım hıc yatayım demedım Allahım sana emanet dedim 😊bu pıhtılaşma ıcın de hergün kan sulandırıcı kullandım cok yakıyordu o kadar cok sey yasadım kı aklıma yavas yavas gelıyo 😊 vee derken gelişim geriliği artmadı 38 ıncı haftayı gördüm öyle yada böyle. Doktor gün verdı 30 NİSAN Cuma 🙏 ama o an heyecan korku hepsi bir arada ne oldugunu anlamadık bile eşim bana ben esıme saskın saskın baktık doktorun odasından cıktın tan sonra ve büyük gün geldi cattı tabi uyumak nerde heyecan dan sabah saat en gec 6:45 de girişini yaptır dedı doktorum girişimi yaptırdım odaya cıktık damar yolu acildi ufak bir nst ve odama gectım odayı süsledik önlüğü giydim ama cok gergindim saat yaklastıkça bende stres tavan yaptı önce bir serum verdiler tabı gece 12 den sonra bısey yeyıp içmedim doktorum sekize dogru geldi gidelim mi 10 dk bekleyelım mı dedı gidelim dedım kızıma kavusayım dedı tekerlekli sandalye ile götürdüler esım götür Du kapıya kadar 😊 esımı tembıhledım bak ben cıkınca kapıda senı göreyim diye bu arada neden sezeryan derseniz plesenta tamamen rahım agzını kapatmış durumdaydı o yüzden normal doğum yapamazdım vee o ameliyataneyr girdik masaya yatırdılar doktorumın ekibi gercekten cok iyiydı ve zaten daha önce bir kaç kişiden duymuştum harbiden öyelelr Dı ama nasıl titriyorum bnce korkudan örtüyü örttüle iğne yapıldı önce ben hissediyorum deyıp durdum klasik her annenin dedıgı sey uyumadım demek 😊 somra tamam ne uyustu doktorum geldı ve basladı lar şu yukarı da tavan olayı bir kaç yerde okudum dıye bakmadım görmek istemedım daha kötü olurum diye bir ara midem bunaldı÷bulandı bir ara kalbimde baskı hissetım stresten 😊 söyledim hemen bir ilaç verdıler neyse bebegin cıktı dediler hani aglamıyo dedım derken ağladı ve kızıma kavusttım hemen kapattılar benı bi yere götürüp ısı verdiler ısıttılar somra odama cıktım 5 6 saat sonra ayaklarım açıldı yürüdüm boll boll ta÷sakın yatmayın yoksa cok zor oluyor ilk kalkıs da beni cok zorlamadı yaparsın deyıp durdum kendime gazımı cabuk cıkardım cok şükür bunun sebebi annem kayısı kompostosu yaptı sekerisz o cok6 iyi geldi bana 😊 1 gün kaldık hastane de ve cıktık basta cok zorlandım esım 3 gün sonra göreve gıdecek onun gidişi benm henuz lohusa oluşum bebek bir taraftan kafayı yedim lohusa depresyonuymus bunun adı bebegı istemedım benisemedım cok kötü günler gecırdım hergün her saat agladım 10 uncu güne kadar 😔 cunku esım cok büyük destek bana derken günler gectı bebegime de alıstım hala ara ara sıkıntı yokluyo dua ediyorum gecıyo cok şükür ama6 annelik farklı bir duygu Rabbım isteyen herkese nasip etsin 💞bu arada esım 4 ay yok neden cok agladın derseniz 😔 sımdı yanımda uyuyo meleğim bu arada kendinizi uyksuzı geceler hazırlayın
ilk bi hafta bebek uyudukça sizde uyuyun zamanla bebege herseye alısıyo insan ve benim doğum hikayem kızlar darısı bekleyen isteyen herkese olsun 💞💞💞🙏