FDA Surekli aç hissediyorum daha 9-10 haftalik gebeyim ilk bebegim bu durum normal mi su yasima kadar tartida 60 i goremedim kilo alamiyordum ama hissediyoeum artik almaya basladim her aciktigimda yemem mi gerek lutfen biri aydinlatsin😀
Deletedmom23234 FDA İştahınızın açılması çok normal tabii aman dikkat edin şekerden falan uzak durun yağlı şeyleri yememeye çalışın 🙏🏻 kilo için değil tabi gebelik şekeri için 🌸❤️
Ebru_ylmz FDA 16 haftalık oldum 2 haftadır öyleyim resmen doymuyorum kan ilacı kullanıyorum ondan olur o çok iştah açar dediler ama bilmiyorum neden
beydaayuzguul FDA bende öyleyim doymuyorum aç olmasam bile sürekli bi yemek yeme isteği var içimde kendimi tutuyorum ama nereye kadar en sonunda yine mutfakta buluyorum kendimi 😂😂
Deryatemiz FDA bende oyleydim 🙈 ama ilk aylarda cok önermedikleri icin kilo konusunu ben daha cok ara ögün yapiyodum hep kuruyemis meyve falan yiyodum dengeliyodum yagli yemeklerden uzak durmani tavsiye ederim 😇
FDA Deletedmom23234 şeker durumundanda korkuyorum acikcasi umarim oyle bi durumla karsilasmam gebelikten once cok saglikli besleniyodum diyemem ama elimden geleni yapiyorum 🥰 tesekkur ederimm🙏
Ozge20ulu FDA Ben 49 ile başladım kusmadim da aman yarabbim kuru ekmek bile mis gibi mi kokar deli gibi yedim şimdi 37 . haftadayim 20 kilo aldım ama şuan öle değilim nevsim koreldi şükür kararında yiyorum şimdi şükür 🥰
FDA Ozge20ulu evet iste resmen ben😀 dediginiz gibi her gordugumu yeme istegi herseyin gozume guzel gorunmesi vs tam bir pis boğaz oldum tabiri caizse😀
Ozge20ulu FDA benimki geçti seninki de geçer inşallah ama yürü canim kilo almani dengeliyo Valla yiyorsan bı yerde de yakacaksin son bı ay yürümek çok saçma bence , tabi doktor tavsiyesi ile🥰yoksa ben 30 kilo alırdım heralde😂😂