Mervebektass Merhaba kızlar İstanbul Avrupa yakası Güngören özel ilgi hastahanesine giden hamişler tanışalım, doktorunuz kim memnunmusunuz 🤗🤩
Sansyoncam Mervebektass ben ordan memnun kalmadım ya açıkcası özel ama özel gibi değil kantine 5 dakka ineyim karnımı doyurayım diyorsunuz havasız ilk gebe oldugumda kan testi falan yaptırmaya gittmiştim bir defada muayene oldum emel hanıma bilmem ben ısınmadım muayene ücretide 85/ gibi birşeydi sigortalı
Mervebektass Sansyoncam Canım ben 2 yıl öncede orda doğum yaptım tüm tahlillerimi muayenemide ordaydım Gülhan hanımdı doktorum o kadar memnundum ki halada oradayım ikinci gebeliğim özellikle şuan daha iyi oldu hastahane tekrar bir git derim Gülhan hanıma 🤗
veraninannesi1634 Mervebektass Benim ilk gebeliğim. Bende gülhan hanıma gidiyorum. Kendisinden memnun kaldım. Fakat telefon no vermiyomuş hastalara.oyüzden üzüldüm biraz. Siz normal doğummu yapmıştınz? Hastanedeki ebeler nasıldı
Sansyoncam Mervebektass yeni gittim zaten bende 2 ay falan oluyor orayı çok eski biliyorum cocukken gidiyordum ilgiye çocuk doktorları falan iyi şuanki dönemin bile iyi diyolar nasip kısmet bakalım🙏
Mervebektass veraninannesi1634 ben normal doğum yaptım hatta şöyleki kızım prametüre bebekti bende de baya sıkıntı olmasına rağmen doktorum normalde yapabilirsin sıkıntı olacak olsa normali önermem diyip normal doğuma yönlerdirdi ebeleri olsun hasta bakıcıları temizlik görevleri hemşireleri çok çok iyi hepsi gerçekten ben hala hepsiyle görüşüyorum 🤗 evet numara vermiyor kimseye asistanı vesilesiyle ulaşırıyoruz o konuda haklısın canım
veraninannesi1634 Mervebektass asistanı yanındaki bayan dimi. O numarasını veriyomu peki 😇 İçime su serpildi. Çok sağolun
Mervebektass veraninannesi1634 Valla canım ben hastahaneyi arıyorum hemen asistana yönlendiriyor beni tüm sorularımı sorup kapatıyorum ☺️
veraninannesi1634 Mervebektass Ben maalesef hastaneyi arayamıyorum. Düşmüyor yani. Oyüzden e randevu alıp gidiyorum🤷🏿♀️
Mervebektass veraninannesi1634 Randevu neden alıyorsun canım randevuya gerek yok hastahaneyi aradıktan sonra 0 tuşlayıp santrale bağlan daha sonra Gülhan hanımın asistanıyla görüşmek istiyorum demen yeterli 🤗