Gnskz Oksapar iğne kullanıyorum göbeğimden vuruyorum sürekli ama sag tarafım yanlıslıkla damara geldı sanırım cok kötü morardı ve agrıyor dokunamıyorum bıle bebege zararı olur mu sızce
A-engin10 Gnskz yok canim benim korkma bebek hemen derinin altinda degilki 7. Ayimdayim kullaniyorum hala morarma kanama olabilir ayni yere vurmamaya dikkat et gecer insallah korkma olabiliyo oyle seyler🥰
Mltems Gnskz hayır olmaz. Bende yaptım covid geçirince. Ben koldam yaptım ama. Morarmasının sebebi ise ilacı biranda hızlıca deri altına sıkmış olmanızdan kaynaklı olabilir. İğneyi sokunca yavaşça ilacı sıkınız
NilAy8 Gnskz Gnskz bebeğe hiç birşey olmaz bende 30.cu haftadamda yım hep göbekten vuruldum sürekli morarma da oldu tezgaha değince veya elledigim de ağrı da oldu..halada oluyor ☺️ Onlar sağ salim doğsunlarda 🤲
Gnskz A-engin10 bende sandım damara flaan geldı kanama o yüzden hissetmiyorum da daha 15. Haftadayım Bilgilendirme için teşekkürler ☺️
Gnskz NilAy8 Evet evet tezgaha degince özellikle gerçekden agrıyor . Sağlıkla kucagımıza alırız inşallah. 🙏🏼
serenty_123 BirTEK kan pıhtılaşma sorunu olanlar ve benim gibi tekrar eden gebelik kaybı yaşayanlarda önlem amaclı kullanılıyor cnm
VeraVrea BirTEK sürekli yatak istirahatinde hareketsiz oldugumuz için de kullanıyoruz :) normalde kanla ilgili pıhtılasma sorunum yok ✋
Selinnn123 Gnskz ya damara gelmiştir yada ilacı biranda sıktıgınızda olur bide elinizle tutun igne yapacağınız yeri igneyi vurun ilacı yavaşça sıkın bende koldan yapıyorum 36. Haftam olduğu için göbek gergin olduğundan doktor koldan yap dedi.
Gnskz Selinnn123 bende korkuyorum koldan cesaret edemedim 🙏🏼 İğneyi özleyeceeginiz zamanlara da az kalmıs😊 saglıkla gelsin inşallah
Tubagiynas Gnskz Merhaba.. Yaptıktan somra kuvvetle bastırın, cilt altı kanama olmaması için.. Oksapar kan sulandırıcı olduğu için böyle bir yan etki muhtemel, çok geniş olsun 😊
Selinnn123 Gnskz aslında kol daha iyi bence acı cok olmuyo sadece ilacı vurduğunda bi yanma hissi oluyo sonra geçiyo hepimiz insallah sağlıklı kucağımıza alırız canım 🙂
Naz96 Benim de bir kere çok kötü morardı karnımda geniş bir alan 2-3 gün psikolojim bozuk geçirdim hem görüntü korkunç hem çocuğumu düşündüm birşey olur mu diye ama olmadı çok şükür sen de içini ferah tut canım😊