Mucizemm0101 12 haftalık hamileyim. Merak ettim böyle şeylere inanılmaması lazım ama maksat makara olsun 😄
momtobe8 Mucizemm0101 ilk kızımdan somra öyle bi arkadaş yapmıştı. İlk kız ikinci erkek çıkmıştı. Ama ikinci de kız☺️
MeltemGl Mucizemm0101 Mucizemm0101 Bugün işyerindeki arkadaş dediğiniz gibi makara olsun diye yaptı erkek çıktı, akşam doktor kontrolünde doktorda erkeğe benziyor dedi 😀 şaşırdım hem 9+5′iz çok küçük olduğu için cinsiyet tahmini yapmasına doktorun hemde arkadaşın yaptığının doğru çıkmasına 😀
Mucizemm0101 Heyecanlianneee yüzük ileri geri gidince erkek, yuvarlak dönünce kız diyorlar doğru dimi ☺️
brvnsubasi Heyecanlianneee haha nasıl yapılıyor bu test bizde deneyelim😂 her yerde farklı farklı yazıyor😂
Mucizemm0101 brvnsubasi bende internetten baktım yüzüğe ip yada saç telini geçiriyorsun yüzük ileri geri giderse erkek, yuvarlak dönerse kız diyorlar ☺️
Mucizemm0101 momtobe8 acaba isteğe göre mi dönüyor diye de düşünmüyor değilim. istediğin cinsiyete odaklanıyorsun çünkü o dönüyor gibi geldi bana 😊
Mucizemm0101 MeltemGl seninki çok küçük nasıl görmüş doktor maşallah 😄 bende 2 gün sonra doktora gidicem gözükür mü bakalım 😄
MeltemGl Mucizemm0101 Gerçekten öyle 😀 Bizde çok şaşırdık bakalım kesin değil diye de uyardı 3 hafta sonra kesin olarak söyleyecekmiş
Zeynepn Mucizemm0101 ben yaptım kız çıktı.çin takvimi kız çıktı. Burdaki tahminler erkek dedi.bakalım doktor ne dicek yarın cinsiyet öğrenmeye gidecez🤗
Mucizemm0101 Zeynepn ayy bende merak ettim banada haber verin lütfen ☺️🙏🏼 Benimde çin ve yüzükte erkek çıktı ama kız belirtileri var kalça büyümesi yüzümde sivilceler ekşi istemem falan burdaki tahminleride kız oldu bakalım ne çıkacak 😄
Mucizemm0101 MeltemGl aynen canım yinede emin olmadan millete duyurmayın bence alışveriş bişeyde yapmayın değişebiliyormuş bazen 😊