Buse2626 Merhaba anniş adayları ben 8+5 günlük oldum ilk hamilelik 68 kiloyum 1,60 boy Karnım öyle bir şiş ki sanki 5 aylık gibiyim karnım acıyor geriliyor ve kaşınıyor halbuki çok erken değil mi başına gelen var mı
suleirez Buse2626 merhaba bende 12 haftalık hamileyim son birkaç haftada benimde anlattığınız gibi oldu. Özellikle yemek yedikten sonra aşırı şişip sertleşti nefes almakta zorlandım. Birkaç gündür daha iyiyim. Sebebini bilmiyorum ama sizi iyi anlıyorum. Umarım geçer rahatsız edici bir durum 😓
Hilald45 Hayırlı olsun canım 🥰 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bizde 16+2 olduk. Bende öyleydm. Karnım davul olmuştu gerilme kaşınma hepsi vardı. Söylediğimde çevremdekiler yok canım daha çok erken sana öyle geliyor senin kendi göbeğin diyorlardı. Ama öyle değil. Her gebelik farklı sonuçta ben mesela pantolonlarım sıkmaya başlamıştı hamile pantolunu almıştım. Yani korkulacak bişi yok. Kimi hamişin iç karnı geniş olmadığı için bizim gibi oluyor bence ben artık böyle düşünüyorum. Tabi bende kabızlık ve gaz problemi de vardı. Normal yani keyfini çıkar. 🥰
2kizanasi 8+6 benimde kaşınma gerilme vs yok ama 6 aylık hamile gibiyim karnım çok çıktı ben şişkinlik gaz vs ondandır diyorum ama ikinci gebelikte erken çıkabilirmiş karın belkide benimde öyledir diye düşünüyorum
Busra187 Bende aynı sorunları yaşıyorum ilk gebelik ve 8+5 hiç bulantım kusmam olmadı aşırı şişkinlik ve kabızlık var