neslitolgaa Eşiniz haklı bence hiç hoş değil üzgünüm fikir sorduğunz için açıkça söylüyorum. Dhaa çok evcil hayvanlar için uyumlu geliyor bana tabiki benim fikrim😊
Gulbeyazk Ayseee3434 canım yani o imam da sanki ona mi düşmüş anne babasının mesuliyetindedir isim konusu asıl sünnet olan ise babanın isim koymasıdır babası okusun kulağına ezanını da kametini de ismini de sünnet olan bu canım senin gönlüne hoş geldikten sonra kimseye laf düşmez
Sahirenur Ayseee3434 Kuranı Kerim’de olan , anlamı güzel bir isim olursa güzel olur bence ahirette bizden onun bile hesabı var , ben böyle düşünüyorum şahsen. Tabi siz nasıl uygun görüyorsanız 🌸
Elita Ayseee3434 cesur diye isim var olur da. Mesela bende hep aklıma bu şekilde isimler geliyordu. Sonra çocuğumun 🤷♀️ çocukluk ergenlik okul dönemleri olucak. Ya resmen paranoyak gibi düşünerek bir çok isimden vazgeçtim. He çok beğeniyorsanız babasıyla da ortak kararsa koyarsınız kime ne 🤗
Hlyanne Ayseee3434 ben olsam koymazdım klasik ve eski isimleri çok severim Ömer, Ali, Hamza, burak gibi isimler ileride amca, dayı, dede olduklarında rahat kullanacakları isim olur… Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı Nasib etsin inşallah
bambam_betty Ayseee3434 sorduğunuz için söylüyorum, yoksa haddime değil tabi ama mahallemizde bi amca vardı köpeğinin adı cesurdu. Bana evcil hayvan ismini anımsatıyor o yüzden.
bebisini-bekliyor Ayseee3434 onemlı olan senın sevmen tabı de ben pek sevmedim canım😊umarım içine sinen isim bulursun saglıkla gelsin
Deletedmom15262 Ayseee3434 cesur isim mi isimden çok bir sıfat bir lakap ismi gibi cesur anlam olarak aynı anlamı taşıyan yiğit ismini alternatif düşünebilir veya farklı isim düşünebilirsiniz ama cesur telafuz olarakda kulağa pek hoş gelmiyor🌸
Berna4161 Ayseee3434 benim eşim ilk hamileliğimde cinsiyet belli değilken cesur ismini istemişti Cesur Ali olsun erkek olursa demişti. Anlamına bakmıştım güzel şeyler yazıyordu. kötü olarak yargılamadım hiç. Kızımız oldu. Şimdi oğlumuz olacak vazgeçtik o isimden sebebi ise bir türlü içimize sinmemesi oldu. Ama ben Cesur isimli birini gördüğümde hoşuma gider açıkçası kendim koymam belki ama dışardan duyunca kulağa hoş geliyor 😊