Nilgundmn Kizlar ben buca dogum evine gidiyorum ama evim biraz uzak tepecik daha yakin son gunlerim oldugu icin 2 gunde bir gel dediler bende tepecige gitsem son kontrollere diyorum alirlarmi randevu yok 8 gun sonra en en erken randevu ne yapmam lazim
ErsiNuray Nilgundmn aman sakin tepecige gitme csnm.pislik icinde orasi bnde bucaya gidiyorm ne olir olmaz sen bucaya devam et nasipde bnde buva kadn doğmda yapcam..tepecikte 3 gece mecburiyetten yattm.Allahm.bir.daha dusurmesin oraya. Hijyen yok hasta bakclar drdan üstün olmus ezip gecyorlar aman.
Nilgundmn Minnosunannesiii sehir disinda oturuyorum da eve donebilirmiyim bebek pelvise inmismi buna baktricam sadece 1 kerelik bisey insallah
Nilgundmn ErsiNuray biliyorum kesinlikle bende dogumumu orda yapmicam bucada olucak ama randevusuz bakiyolarmi acaba 38+6 yim buca 2 gunde bir gel dedi randevu yok bide uzak biraz tepecik dibimde
ErsiNuray Nilgundmn canm doğumun yakin oldu icin sira verrler en olmadi acilden giris yaparsin agrm.var diyip. Tepecige gidersen digum.baslamasyla ilgili bi belorti olursa orda yatrrlar seni. Orda yapmak istemyorsan bucaya gel.acilden giris yap. Bucada bnm.evin dibnde şükür randevu bulmak zor malesef hele.iki ginde bir imkansiz randevusuz bakıyorlar sira fisi veryorlar denk geldim kac sefer.