birprensesvebirprensannesi midekoruyucu Yani canım normalde evet 1 makinede biter ama öyle olmuyor az az atıyorsun çünkü renkli işte koyu renkler beyazlar derken kısa programda 15 dakika yıkadım 3 4 posta 🤷
midekoruyucu birprensesvebirprensannesi doğru ben hiç bakmadım nesi var nesi yok şöyle bi dökmem lazım 🙈 bakalım ben ne kadar uğraşcam 😂
raiko birprensesvebirprensannesi ahahahah en azından bizi okuyanlara tavsiye olsun bari.😅 Allah sağlıkla kurtarsın hepimizi
melzey birprensesvebirprensannesi ben 37 deyim hala 32 den beri çanta hazırlıyorum hala bitmed gibi geliyo 😄 Artık doğuracağım zaman alıp giderim napıyım
birprensesvebirprensannesi melzey Böyle olmamak için hazırlamak istemiyorum bir yandan da 😅 Çünkü hazırlıcam içime sinmeyecek devamlı tekrar boşalt tekrar doldur 🤷
birprensesvebirprensannesi midekoruyucu Üşenmeden yaparsan 4 5 gün sürer en fazla ama ütü üşendiriyor
Cerotti30 birprensesvebirprensannesi Amiin 🤗🤲🏻 daha sürem var allahtan 30 haftalık oldu elbet hazırlarım bi iki gün ayırıp hallederim inşallah 🤗
birprensesvebirprensannesi Gonca2070 Bir an önce yıkama ütüleme işini hallet canım sıcaklarda zor oluyor
Esra-sari birprensesvebirprensannesi ben 25 haftamdayım 2 haftaya hazırlayıp kaldırıcam. Geçen hafta yalancı sancım oldu sabaha karşı içimden bi ses 9 aya kadar beklemiycek diyo hazırda beklemek en güzeli
Arin31 birprensesvebirprensannesi 37 haftalık oldum az önce kıyafetleri yıkadım 😬😬 müthiş bir tembellik oldu yarında inşallah ütü ve yerleştirme olur yalancı sancılarımda başladı bari hazır olsunda öyle gelsin bebişim ☺️ Ben ettim siz etmeyin erkenden hazırlayın sona doğru enerjiniz kalmıyor 🤦♀️
Arin31 birprensesvebirprensannesi yalancı sancılar başlayınca tırstım hemen makineye attım 😬 ilk gebeliğimde 32de hazırdı , bunda niye böyle oldu anlamadım
demetinceyildirim birprensesvebirprensannesi valla bende bilemiyorum,hiç ağırlaşmadım ondan heralde🤭😂
Selver90 birprensesvebirprensannesi benim tek tavsiyem canınız nezmn isterse o haftada hazirlayin hoc birseyi son zamana birakmayin ilkinde ufak tefek ihtiyaclarimi bile zor karsilamistim.son zamanlar agirlasiyorsun yururken zorlanmalar agrilar oluyor.daha kucuk haftalarda alisveris yapmak daha keyifli biran once kendimi eve atayim derdi olmuyor
Kayabebekk birprensesvebirprensannesi gebeligim gayet iyiydi fakat 34 haftada bir sanciyla hastaneye kaldirildim ne olur ne olmaz 30uncu haftada bence herseyin hazir olmasi gerekiyor
Aysedemir43 birprensesvebirprensannesi ben 26 da hazırladım hastane çantasını ve bütün kıyafetlerini yorganlarını çarşaflarını yıkadım ütüledim. İyi ki yapmışım şimdi 31 haftalığım mümkün değil yapamazdım 1 haftadan fazla sürerdi çok ağırlaşınca zor oluyor🤷🏻♀️