honeyland Meryemmeyra yazdıgım yorum gayet sakin olduğumun göstergesi diye düşünüyorum … isterseniz tekrar okuyun !
Serapveminikleri Tubisanne dengesiz ve komik öncelikle anne olacağınızı unutmayın saygı herşeyden önce gelir bir birey büyütmek için 🙏bu ne sizi nrdr başkasini ilgilendirir nasıl.baskasi size karismiyorsa isim konusunda sizde başkasına karışamaz bu tür yakistirmalar yapamazsiniz sizr bu hakkı kimse vermiyor kendi çocuğunuz için konuşun 🙏
Tubisanne Serapveminikleri elbette unutmuyorum fakat kendi fikrimin üstelik komik bulmak gibi masum kelimeler içeren fikrimin yapacağım annelik ile uyarılması oldukça nahoş oldu.
Krizantem_ Gezegen_00 Bende 2 isim sevmiyorum. Oğluma da tek isim koyacağım eşim çift isim çok istiyordu önceden onu da vazgecirdim😄 dediginiz gibi biri başka isimle sesleniyor biri başka.
kaderelmci Gezegen_00 biz de tek isim düşünüyoruz iki isim koyuluyorsa bence çoçuğa iki ismi ile seslenilmesi lazım
kcnr Gezegen_00 iki isim koymktan bende hoşlanmıyorum sünnetmi bilmem ama önemli olan ismin anlamının güzel olması dinen gereği bu bende tek isim yanlısıyım şimdi moda çift isim herkes koyuyor saygı duyuyorum allah sağlık versin
Hmyraksoy Tubisanne konuşmanız bile o kadar çirkin ki. Bu üslupla evlat yetiştireceksiniz. Yazık vallahi üzülüyorum. Evladınız size benzemez inşallah!
Tubisanne Hmyraksoy hanımefendi katılıyorum ya da şu sebeplerle katılmıyorum dersiniz. Eleştirdiğiniz şeyin dik alasını siz yapmışsınız. Suçlayıcı ve bu şekilde anneliğe ya da evlat yetiştirmeye yönelik aşağılamalarınıza göz yumacak değilim.
Sude-96 Tubisanne üslubunuz bence de çok çirkin . Herkes istediği ismi koyabilir iki isim de muhafazakar kesim dediğiniz insanlardan da burda eminim çok fazla vardır kimseyi aşağılamaya hakkınız yok evlat yetiştirirken de böyle yapmayın bence
Tubisanne Sude-96 rica ederim ama bu üslup mu temiz oldu? Ya da hemen, söyleyeyim kime göre neye göre. Tencere dinin kara misali..
crescent Minik1bey Belki de kullanmak isteyecek? Bu hakkı sırf iki isimli olduğu için ellerinden almak doğru değil bence.
crescent Sude-96 Herhangi bir vizyonunuz yoksa, mesela doktor kapısı üzerinde 4 isim gördünüz mü hiç? Demekki bakış açınız oldukça dar 😀 Zaten bir düşünceyi "“saçma”"kelimesiyle nitelendiren bir insana cevap yazmak bile saçma 😊
crescent Hahaha verecek cevabım yok desenize 😀😀 Gördüğüm kadarıyla sizin uslubunuzla ilgili herkes gereken cevabı vermiş 😇 Muhattap olunmaması gereken kim acaba ? Sude-96
Neslihanbew Gezegen_00 iki isim koymakla aklı karışmaz çocuğun canım anne 😊 sınavlar kodlamalar falan eskide kaldı teknoloji kendş giriyor hazır önlerine geliyor bende tek isim koyacağım ama bu tercih meselesi tıpkı kimisi biraz eski Mehmet vs. isimlerini çok sever kinisin daha yeni isimleri tercih eder asil vs. :)
Kubosunyavrusu Gezegen_00 çok saçma bu söyledikleriniz siz tek seversiniz başka anneler 2 isim sevebilir. Bunu kendinize dert etmeniz pek anlamsız geldi bana. Herkes keyfi ne isterse onu yapar çok şey yapmayın siz tek isim koyun. 🤍🥰 hayırlı geceler.
BeyazHanim İki isim koydum ben. Ben ve kizkardesim de iki isimli. İki isim sevenlerdenim :) ama birini kullanacağız iki isimle seslenmek uzun olur
psychologist Gezegen_00 bende öyle düşünüyordum iki isim zor kafası karışır falan diye ama eşimle anlaşamadık 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ben ipek istedim ısrarla oda Beren istedi mecbur ikisini de koycaz. Bide onların sülalesi hep iki isimli ondan ısrar etti saçmalık 🙄
Serapveminikleri Tubisanne size göre 🙏siz dengesiz ve komik derken sanırım düşünmediniz sadece komik olsa neyse “Dengesiz ” kelimesini iyice araştırıp anlamını bilmenizi isterim
gunesveguney Gezegen_00 benim eşiminde ismi iki isim hiç benlik karışması falan yada sınavlarda bi sorun yaşamamış hem ilerde hangisini istiyorsa ağırlıklı onu kullanır 😄 Ben çok yakıştırıyorum iki isim tercih meselesi kızımda oğlumda olsa iki isim koycam inşallah ♥️