Nihalee Benim de annem ablamla aynı zamanda hamile kalmış, 3 ay var aramızda yiğenimle o erkek ama biz kardeş gibi büyüdük çok iyi arkadaş olduk hep. Şimdi de o yiğenimin eşi de ben de 15 haftalık hamileyiz bizim de çocuklarımız aynı zamanda doğacak 😍
Knber Yenicicianne bi kere ayy hamilelik ne güzeldi dedim bebegim 4 aylıkken hamile kaldım haberin olsun tatlım😂😂 yarın bir gün yazma kızlaaarrr yine hamileym dıye 😂😂🙈
Enis Ruken123 kontrol ettirilmeli mi bilmiyorum ama benim kardeşim 98 doğumlu annem bağlattırmak için sezeryan doğumla doğum yapmış kardeşimi 20 sene oldu annem hamile kalmadı bağlıyken yengemin ablası da defalarca hamile kaldı ama hep karnında öldüler en son ölen 7 aylık falandı hatta. Nasıl tedbir alınırsa alınsın rabbim ol dediği zaman oluyor ♡ sperm nasıl yumurtaya ulaşmış nasıl döllenmiş hepsinin cevabı yüce Allah'a çıkıyor.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı canım :)
Ruken123 BatuhanEsma evet canım tüpler bağlıyken hamile kaldı 6 yıl geçti Allahın işi işte ol deyince oluyor 😂
Bannesi Ruken123 Ayy korktum şimdi. Hatta tüplerimi bağlattırmak için sezeryan oldum 23 gün önce😨 zaten şu son bir yıl doğurganlıkta çığır açtım gözüm korktu açıkçası
Tamam Ruken123 aaalllahımmmmmm 😰ben 33 yaşındayım ve anne bile değilim . maşallah diyelim ne diyelim böyle güzel duruma sizin bebeğinizin kendinden 3-4 ay büyük teyze ya da dayısı olacağı durumu var bir de 😂 babanız kaç yaşında başka kardeşiniz var mı?
Ruken123 Tamam babam 49 yaşında canım en büyükleri benim bu yolda olan kardeşimle beraber 6 kardeş olacaz inşallah 😍 Allahım sanada nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat 🙏🏻
Bisaniye Ruken123 haha maşallah Allah ikinizinkini de tamamına erdirsin. Benim halam kayınvalidesiyle aynı anda hamile kalmıştı kuzenim amcasıyla aynı yaşta 😬
Ruken123 Bisaniye ben teyzemle aynı yaştayım bi taneside benden 2 yaş küçük bizim sülalede normal karşılanıyo artıkın 😂😂
Bisaniye Ruken123 şöyle düşün maşallah doğurgan bir yapınız var ailecek Allah hepinize sağlık versin bence güzeldir ama yaşıtın teyze hala falan
Babies16 Ruken123 benim de annem hamileudi bende oyle.onunki ilk aydan dustu.benim 4. Ayda kalpleri durdu suan tek ben hamileyim :) ben 25 annem 40 yasindaydi ozaman kazayla olmustu annemin istyerek deildi .suan ben 27 yim annemde bisey yok 😊
Sibel3434 BatuhanEsma bağlatma yerine yapıştırma olanlarda varmış tüpleri bağlamak yerine yapistiyolar ve sonradan açılma oluyor
esilabal annem deqil ama babannem kızları qelinleriyle aynı zamanlarda halamı we amcalarımı doqurmuş kardeş kardeş büyümüşler ☺️ ama tabi insan qaripsiyor yinede kızınla aynı zamanda doqurmak falan bazen hamile olduqunu söylemeye utanırmış biri bisey der diye ☺️