Ruken123 Kızlar annem 7 ben 4.5 aylık hamileyim 😂 😂 çok farklı bi durum ya annemle zaten aramız iyiydi tam iyi arkadaş olduk ya sizde böyle durum varmı bu arada annem 39 ben 19 yaşındayım 😂😂
Ipek3427 Ruken123 Benim annemde hamile o 40 yaşında ben 19😁 onunki 1 ay büyük benden çok tuhaf ama güzel birşey birbirimize soru soruyoruz tavsiye veriyoruz aşını yaptın mı yapıcakmısın falan diye😁 güzel oluyor
Ruken123 Ciara93 zaten ilk bana şaka yaptı, bir ay sonra hamileyim dedi inanmadım şaka yapıyor diye meğer bu gerçekmiş babam çiftetelli oynuyordu resmen hem tekrar baba hem dede oluyorum diye 😂😂😂
Ciara93 Ruken123 aaaa 😂 iyi mi kötü mü bilemedim valla 😂 neyse seninkine arkadaş geliyor öyle düşünmek lazım 😂
Ruken123 deletedmom40 benimki tüplerini kapatmıştı doktor olma ihtimali yok dedi yoksa o 6 senelik zamanda 3/4 tane daha doğırurdu
Sumeyyye Benim de annem hamiiş💃😄 ben 20 haftalık annem 15 haftalık 1 ay var aramızda. 40 yaşında annem bende 20 yaşındayım. Güzel bişey bence herkes garipsiyo ama🙄😄
Ruken123 Sumeyyye bende garipsiyordum ama alıştım güzel bişey bizim kuşak hrp böyle olmuş annemde annesiyle hamile kalmış 2 kere böyle böyle gidiyor 😂😂
MucizemE Ay ne güzel ama biraz tuhaf ben istermiydim istemezdim her halde ☺️ Ama güzel farklı hayırlısı olsun ikiniz için de benim annem istesem de kalamaz gerçi yaş 56 ☺️
Zeyneptoprak Biz beraber hamilelik yaşamadık ama nişanımda anam 2.5 aylık hamileydi biz çok istedik kardeş 😅 keşke azcık daha bekleyeydi beraber yapardık oğluşumun 3.5 yaşında teyzesi olcak şimdi gerçi tutturdu ben teyze olmıcam abla olcam diye ama olsun 😍
elif0690 Zeyneptoprak Benim de annem nisanımda 5aylık hamileydi..Şimdi oglumun 4yasnda bir dayısı 7yasında da bir teyzesi var..Çok güzel yaa😍
Yenicicianne Ay keske benımde annem hamıle olsa veya kaynanam cok güzel ya herkes hamile olsun 😂😍 ben dogumumu yaptım kızlar hamılelık cok ayrı bişeymiş cok cok güzel aşırı özledim üc ay oldu ama suan gördügüm her hamileyi sevesim geliyo 😍❤️
Ruken123 Yenicicianne kusmalar dışında çok güzel hertürlü eşine naz yapıyosun ne olsa hamileyim ben hamile deyip işin içinden sıyrılıyorum 😂
Knber Yenicicianne bi kere ayy hamilelik ne güzeldi dedim bebegim 4 aylıkken hamile kaldım haberin olsun tatlım😂😂 yarın bir gün yazma kızlaaarrr yine hamileym dıye 😂😂🙈