Busra_gunyuzlu Sağ yada sol tarafta bebek toplanıp sertleşir mi ? Ve hareketleri nasıl hıssedıyosunuz bu haftalarda 🙏🥰🙄
Kiki-rikii Busra_gunyuzlu 15 haftalık oldum ama daha hiç hissetmedim erken diye biliyorum belki biraz kilom var ondan olabilir çok zayıfsanizda kelebek çırpınır gibi hissediliyormus
vitruvius Busra_gunyuzlu ben de yarın 15. Haftaya giricem. Daha erkenmiş hissetmek için. Bakalım heyecanla bekliyorum ben de. Arada kasık ve regl ağrısı oluyor bende.
Fatmaaaaa123 Busra_gunyuzlu benim 2. Gebeliğim bende erken hissettim sanki pıt pıt ediyordu kasıklarımin orda
Bankacianne48 15+5 den slm kizlar bn yaklaşık iki haftadır hissediyorum ikinci hamilelik ve zayıf olmamdan kaynaklı sanirim dışarıdan da belli oluyor yükselti oluyor yer değiştiriyor falan başladık biz 😅 ilkinde 19 haftamdaydim ilk hissedisim
Merve50 Busra_gunyuzlu o haftada değil de 18. Haftam gibi seyirme gibi hissettim 20. Haftadan sonra daha da netleşti benim ilk gebeliğim😍
Busra_gunyuzlu @vitruvius evet bende de oluyor bırde bır tarafımda toplanıyor bısey sankı sertlesıyor
Busra_gunyuzlu @Bankacianne48 ınanmayanlar çok bana da çevrem de ama bende hıssedıyorum ya gün gectıkce çoğalıyor sankı bende duan 50 kg yım aynen zayıfım 🥰🙏
Bsra_ayz Busra_gunyuzlu ilk gebelikde 24 hafta dan sonra ikinci gebelikde 16 haftadan sonra demişti doktorum