Silaaa06 İstanbul Florya Medical Park Hastanesinde Doğum Yapmayi Dusunuyorum Arkadaslar Benimle Ayni Hastanede Olan Varmii ❤️
Serendipity Silaaa06 bahcelievler medicalparkta dogum yaptim floryayi bilmiyorm ama medicalpark hizmetinden cok memnun kaldik, ilgi, alaka ve bebek hemsiresi ekipleri cok iyiydi 👌🏻
Ocak2022 Silaaa06 bende Florya Medical Park düşünüyorum bugün görüştüm Hediye hanıma başlayacağım galiba 😊 siz hangi doktora gideceksiniz?
Silaaa06 Serendipity evet Çok İyi bir hastane Çok Met Ediyorlar İnsallah Bizimde Sansimiza Sizinki Gibi Olur :)
Silaaa06 Ocak2022 Ben Suan 11+6 dayim hamile kalmadan önce hediye hanimla tanistim ve hep ona gidiyorum :)
Silaaa06 EmelAkman bence hiç pişman olmayacaksiniz gittigim kadariyla çok temiz ve isinin ehli bir hastaneye benziyor
Ocak2022 Silaaa06 memnun kalmanıza çok sevindim açıkçası çok iyi yorum görmedim hastane ve doktor hakkında ama nedense orayı istiyorum 😊
Silaaa06 Ocak2022 ben fazla arastirmadan gitmistim hediye hanıma ama sevdim daha yeni tabi ilerleyen Günlerde nasil olur bilmem :)