Meu-19 oncelıkle cocuk nerde uyumaya devam etcekse orda uykuya yatırmak onemlıymıs yanı mesela kendı yatagınızda yatırıp snra odasına goturmemelısınız, ıkıncısı gece uyanmaları huysuzlanmaları olucaktır cok normal ozamanlarda bı kerelık dıyıpte yatagınıza goturmeme konusunda ıstıkrarlı olmanız onemlı, bı rutın belırleyın bız mesela once yemek yıyoruz sonra son bı tur oyun oynuyorz bıraz los bı ısık ayrlıyorm snrasında duş gece lambasıyla kıtap okuyoruz, once bı kıtap kendım okuyorm resımlerınden bahsedıyoruz etkılesımlı snrasında gozlerjnı kapattırıp ona karanlıkta kendım bı masal uyduruyorum genelde yarın yapacaklarımızla alakalı ve ya ogun yaptıklarımızla alakalı kendı yasantısından hosuna gıden seylerden fılan bunları yanına yatarak yapmamı ıstıyor bnmde son ayım dogumda tam 2 bucuk yasında olcak kızım gece uyanmaz uyanırsada gelır yanımıza cok ugrasmıyorum tekrar goturup yatırıyrum bana dokunarak uyumak ıstıyor suan zor evet ama bole bı ıhtıyacı varsa bunnu verme taraftarıyımm cunku eskıden berı degıldı bole sonradan edındı bu dokunmayı yanına yatırmayı fılan