Hayalleredogru Lilbabymom bende sizin gibi düşünüp çılgınlık yaptım direk randevuyu iptal ettim bugündü randevum sabah. Bana sekreter diyor ama Hakan hoca burda napim haftaya yok 34 olmuşum ben Hakan hocanın peşinde koşamam hiç etik değil bu yapılan dedim
Lilbabymom Hayalleredogru aynen öyle ben de son bir şans sabahı bekliyorum mantıklı bir açıklama yapılacak mı diye
Lilbabymom Hayalleredogru sabah tekrar yazdım da cevap vermeye tenezzül etti 😄 evet ben haziranda orda olmayacağım klinik açıyorum eğer 5inde beni ararsanız görüşelim taramanızı yaparım klinikte dedi. Şuan gerçekten ikilemdeyim şeytan diyor bırak git. Eşimle de bi konuşup öyle karar vereceğim artık ama düşüncem bırakmaktan yana şuan
Hayalleredogru Lilbabymom vallahi düşün eşinle konuş kuzum 600 nedir yani detaylı gibi olmuyor her muayene Hakan hoca çok bilgili bir doktor gerçekten ama riskli gebelik değilse 600 lira da verilmez yani
Zeynep0886 Lilbabymom arkadaşım gidiyor 400 TL ye bende detaylı için gitmeyi düşünüyorum profesör Ebru hanım var 600 TL’ye profesör değilse 600 çok ben Erdal Candan a gidiyorum 300 Acıbadem’in doktoru özel kliniği var
Lilbabymom Zeynep0886 evet ben de aynı şeyi düşündüm çünkü genelde doktorların ünvanlarına göre ücretleri oluyor ve profesörler 500-600 alıyor genelde ben de sanmıyorum o yüzden o kadar olacağını
Zeynep0886 Gizem2312 anlaşmalı olduğu hastan vardır sezeryan ve doğumu orda yaptırır öyle yaptırıyorlar genelde doktora ayrı hastaneye ayrı para ödüyorsunuz
Zeynep0886 Lilbabymom olmaz bencede ben Ebru hanımı aradım not al muayenesi 600 detaylı 800 dediler uzman ve operatörler 300-400 falan oluyor genelde arkadaşım Hakan beye gidiyor 400 ödüyorum diyordu
Lilbabymom Zeynep0886 operatörler genelde 150 ve üstü oluyor. Doçentler 200-250-300 civarı oluyor diye biliyorum . Hakan bey de doçent ben 230 ödüyordum
Zeynep0886 Lilbabymom benim doktorumda operatör 300 TL Acıbadem’le anlaşmalı arkadaşım Hakan beye 400 TL ödüyor riskli gebelik onun ki bayağıdır gidiyor hemde riskli ve normal gebelik ücreti değişiyor olabilir
egebebeksnm Kızlar bugün randevum vardı. Hakan Hoca Haziran ayında kliniğinin aktif olacağını söyledi. Ücret konusunda konuşmadım açıkçası. Kartını aldık. Birkaç hafta sonra arayıp bilgi almayı düşünüyorum. Sizler ücret konusunda konuştunuz mu hiç?
Hayalleredogru egebebeksnm öyle diyorlar ben hiç sormadım canım çünkü aşırı sinirlendim 34. Haftamda haberimiz yokken ortada kaldık