Beren1ekim Kızlar 36 cı haftadayız ve grip oldum ıhlamur nane limon gecirmeye calısıyorum acile gittim parol ve vitamin verdiler serumla onun dısında ilaç yok.. Sizler gripi nasıl atlattınız?
bitanembugram Beren1ekim Mecbur kendi kendine geçmesini bekledim hala boğazım aciyor burnum tıkanıyor kulaklarım duymuyor resmen banyo yapmaktan başka bişey yapamıyorum 😓
Deletedmom_5 Beren1ekim doktor bana parol iç dedi ama içmedim taze meyve suları sıcak ballı süt bol terleme falan bu sekilde gecti zaten ne yaparsan yap 1 haftadan önce tamamen geçmiyor sadece en azından ateşin olmaz ve ayakta atlatırsın geçmiş olsun canım benim😍❤️
denizkizim Beren1ekim ayy ben de dün oldum bugün 2. günüm gerçekten çok zor geçiyor. evde kendi kendime ateşimi ölçüp duruyorum ateş yükselmezse bi sıkıntı yok bebiş için. 39. haftamdayım ağrıma ağrı eklendi resmen🤦🏼♀️
Beren1ekim Deletedmom_5 banada parol verdi ama bende içmek istemedim pek etkisi yok çünkü sıcak ballı limonlu su nane limon falan geciştirmeye calısıyorum. Tesekkur ederim canımm 🥰
Beren1ekim bitanembugram halsizlik Burun akıntısı yetiyor rabbim şifa versin cumlemize birde ayaklarım şişmeye basladı bu haftalarda