bambam_betty Asyamira 34 haftaligim. 30 haftalikken yıkayıp hurcladim kıyafetleri. Ütüleme isini ve çantayı erteliyordum. Su anda da hiç mecalim yok😔 bu ay sonuna kadar yapacağım inşallah bi şekilde. Rabbım bana ve benim gibilere güç versin, aminnnn🙏
Asyamira Lithops Evet maalesef hepimiz için aynı şey oldu hiç bir şekilde hamileliğimizin tadını çıkaramadık ama buna şükür en azından saglikliyiz demekten başka bi çaremiz yok 😏😏
Asyamira yarencaliskan Yaa çok üzgünüm, inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamanında kucağınıza alırsınız 🙏🙏🙏
Hayalleredogru Asyamira ben 30 da yaptım şuan 33 yine yapardım şuan ama o kadar aktif olamazdım 2 günde bitirtmezdim belki çabuk yoruluyorum çünkü 3 haftada bişe fark etti yap kat canım ya zaten yapacaksın
yavrukom Asyamira 29. Haftamdayim ve ağrılarım basladi agirlacak gibiyim az önce bir posta yıkadım zaten hepsini aynı günde yapmak imkansız eksikler tamamlanmıyo sürekli birşey eksik gibi aldıkça yıkayıp ütülemek gerekiyor bence ☺️
Misto Asyamira ben herşeyimizi yıkadım ütüledim astım 29 haftalığız eksiklerimiz tamam ama daha çanta yapmadım doğuma kadar ütülediklerim cantada tekrar kırışır diye kıyamıyorum biraz daha zaman geçsin ozaman cantamı da yapıcam insallah