Caaansuuu 33 haftalık gebeyim göğüslerim zaten küçüktü ama herhangi bir doluluk yok acaba sütüm olmayacakmı😏😏
Seda-1 Caaansuuu ayyy aynı postu geçen bende açtım bende 32 deyim göğüslerim büyümedi hiç aynı sütyenleri takıyorum bende merak içindeyim gelcekmi diye
Cigdemss Caaansuuu benimde aynı ☺️ Hiç bir değişiklik olmadı belki çok hafif. Hiç insanlara da bakmıyorum.
gulin-35 Caaansuuu gelır gelır takma kafana teyzemın goguslerı kecı memesı kadar bır sutu oluyordu masallh
Caaansuuu Serpil-3 İnşallah canım ya çevremizdeki insanlar saçma sapan konuşup insanın psikolojisini bozuyorlar😒
Cigdemss Caaansuuu yok canım 35 haftam bitiyor, emzirme sütyeni alacağım bende çok büyük almam. Destekli giydiğim sütyenin desteksizinden alacağım. Aynı beden
Cnsemrh Caaansuuu benimde öyle büyümedi hiç bi hassasiyet dolgunluk falanda yok burda görüyorum atletime sütyenime süt akmış diyenleri,35 haftalığım bende tık yok inşallah sütümüz olur 🤷♀️
Sssevgiii Caaansuuu olur merak etmeyin benimde aşırı büyük değildi ama doğumdan sonra emzirmeye başlayınca büyüdüler boyutla üstün olup olmamasının hiç alakası yok ve doğum öncesi aldığım emzirme südyenlerim olmuyor malesef😅