GlsmAksakal 29+5 Günlük hamileyim kızlar bu zamana kadar çok rahat ve güzel gecirdim hamileliğimi ama bu haftalar kaburga ağrılarım bel ağrılarım artmaya başladı bunun için egzersiz bişiylrr yapıyı musunz acaba hazrlıklar yarısı bitti yarısı daha var hastene çantanlarınıx hazır mı kızlar acaba ben haftaya hazır etmeyi düşünüyorumda 💙😊
Merveeeeeeeee GlsmAksakal hastane çantanı hazırlamak için ideal haftadasın 30 dolunca afedersin kıcını zor kaldırıyorsun 😁😁 bende senin gibi rahat hamilelik geçirdim ama 30 dan sonra ağırlaştım vücut olarak sürekli uyku istiyorum 🤦🏻♀️
Oglununannesi GlsmAksakal 30+2 olucam 33 dk sonra inşaallah😂😍herşeyi aldım sayılır ama henüz yıkamadım 35 gibi yıkamayı hazırlamayı düşünüyorum 😌
Sedacengiz Ah o zamanlar çok güzeldi rahattı 😌 ben 34. Haftada hazırladım, hergün açıp bakıyorum desem yeridir . Ara ara eksikler çıkmıyor değil erken hazırlamak en güzeli
GlsmAksakal Sedacengiz Evet bi zaman sonra rahatda gitmeye başladı Rabbim sağsağlim bana kavuştursunda oğlumu ben erken hazır edeyim dursun en azından eksiklerr hiç bitmiyor valla sorma 😊
Gozdealpu Sıcaklar bastırdı. Hastane çantası olmasa bile kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip poşetleyin. 33 bitti bende. 1 haftadır ütü yapacam yapamıyorum halsizlikten
GlsmAksakal Gozdealpu Gozdealpu aynne canm şimdiden ütülemem lazım haftaya inşallah yapıcam tam hazırlıkları bitsin diye uğraşıyorum 😊
GlsmAksakal Merveeeeeeeee evet canm sürekli uyku istyo canm bi türlü dinlenmiş hşssetmiyorum kendimi karar verdim haftaya hazır edicem zaten şimdi ayptr sölemesi zor kaldırıyırum kendimi ya 😂
Aysenaz Kızlar bende kıyafetleri yıkayıp ütü yapicam ama ütüdensonra dolabına koysam olmaz mi torbalamam mi gerek
GlsmAksakal Bence koymalısın bende koyıcam çünkü tozlanır falan temiz bir yere güzelce koyucam küçük bir burcun içi bile olabilir abartmıyosak tabli 😂😊
GlsmAksakal Oglununannesi ben nasipse tamı tamına haftaya tamamlıycam çünkü eşim tatile ayrılıyor kızlar onunla yapıcaz oğlumuzun alışverişini sende fazla uzatama bence bu önmzdeki hafta hazrla bence en azından kapının kenarında bekler ben öle yapıcam valla 😊