Deryaongun1 Bugun aniden belimde ve hemen rahim üstünde bi sancı oldu ve hala devam ediyor adet sancısı gibi benim gibi bu durumu yaşayan varmı..? Ve bebeğimin hareketlerini aşağıda hissediyorum acaba baş aşağı mı döndü
Byby99 Deryaongun1 bende aynıydım canım enfeksiyon çıktı idrarımda büyük ihtimalle seninki de öyledir ama bir görün istersen doktora
Minik1bey Deryaongun1 İhmale gelmez bu ağrılar canım doktoruna görün en kısa zamanda doktora gidene kadar da bebeğin hareketlerini takip et. Hareket etsin ama aşağıda hareket etsin biişey olmaz.
Dilek33 Deryaongun1 30+2 deyim bugün bende aynı durumdaydim doktor gittim nts bağladı bebek büyüdüğü için rahimde de büyüyor sancilar oasi normal dedi nts sancı çıkmadı ama hala sancım var
Deryaongun1 @Byby99 perşembe kontrolüm var beklesem mi acaba bende de var enfeksiyon ondan mıdır ki böyle sancı yaparmı daha önce olmamıştı
Minik1bey Deryaongun1 Bebekte hareket varsa çok evham yapma sakin olmaya çalış ama en kısa zamanda doktoruna görün canım 🌸 Bol bol dinlen ve bol su içmeyi ihmal etme 🧡
Deryaongun1 @Nilasyamom valla bende korkuyorum ya ama herhangi bi leke su gelme durumu yok sende varmı
Nilasyamom Deryaongun1 yok şükür bebek hareketli eğer geçmezse doktorumu arıycm 😭 bence sen de ihmal etme
Deryaongun1 @Nilasyamom evet bende arayacam geçmezse burdan banada bilgi verirmsn canım merak ettim neden oluyor sendede
Deryaongun1 @Dilek33 bende bu haftalarda olur diye tahmin ettim ama geçmeyince endişeleniyorum dinlenince geçer inşallah çok geçmiş olsun bu arada 🌸
Arifcaninannesi Deryaongun1 32+6 yim bended eoluyor cnm doktorum enfeksiyon var dedi ilac kullaniyorum suan
Hatice4446 Deryaongun1 canım bendede oluyor 34 haftalığım ara ara giriyor böyle sanki iğne batar gibi batıyor