nazlicannn Merhaba hanımlar, 2 kere kimyasal 1 kere dış gebelik geçirdim. Bu durumu yaşayanlar sonrasında nasıl bir yol izlediniz ? Neler yaptınız fikirlerinize desteğinize ihtiyacım var
Sevenikikalp nazlicannn aa bende aynı şekilde iki kimyasal bi dış gebelik geçirdim🥺 sonra pıhtılaşma cıktı şuan coraspirin kullanıyorum henüz gebelik elde edemedim🤗
Rabismomm4 nazlicannn ben 🙋bir bucuk sene önce dış gebelik geçirdim bir sene sonra bebek istedik rahim filmi felan çekindim tabiki kaç Dr bana bebek olmaz tüp bebek dedi.bir Dr sağlıklısin dedi normal hamile kalırsın dedi . şuan 30 haftalık hamileyim çok şükür 🤲rabbim isteyen herkese nasip etsin
aselnannesi nazlicannn ben 1 kere kimyasal gebelikten düşük yaptım ve 8 9 ay sonra tekrar hamile kaldım. Çok da biseye dikkat etmedim normal yumurtlama günlerimi takip ederek bir yol izledimm
nazlicannn Sevenikikalp yaa benim doktorumda yaptı kan pıhtılaşması için ama sonuçlara baktırmaya gidemeden dış gebelik geçirdim e nabızda çıkar mı acaba pıhtılaşma sonuçları
nazlicannn Sevenikikalp anladım canım teşekkür ederim umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤗
nazlicannn Rabismomm4 bende bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum inşllah bakalım bakalım doktor ne diyicek sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde bebişinizi 🤗