Grkem- benim belli degil canim 37 gelsin hastaneye alalim seni dedi doktorum hergun kontrol edelim dedi cunku bnm dekolmen de normal dogum sezeryan degil simdide bebegin pozisyonu normal dogum icin cok uygun o yuzden sezeryan son care olarak bakıyoruz ve psikolojini anlayabiliyorum ama oncesinde keske bir psikiyatriye gorunseydin😔 ben 6 aylik bir tedavi oldum sonra hamile oldugumu ogrenince birakmak zorunda kaldim ama hala git gel yapıyorum psikiyatriye 1 damla verdi zor durumlarinda 1 damla içebilirsin sadece dedi kullanmamama gerek olmadi ama ins bu haftadan sonra da olmaz çünkü benimde sakinliğim bozuldu artik kendini dinliceksin arilarina kasilmalarina bakacaksin dedi sürekli tetikteyim. Birde benim dekolmenin sebebi yoktu ne seker ne tansiyon hicbirseyim yokken 1 gun oncesi kontrolde hersey guzelken bir anda oldu.. artik onun olacagi vardi diyoruz 😔 simdi tekrarlama riski %10 ama olmaya da bilir %80 lik kısıma inanmak istiyorum bence sende öyle yap hem bak gunun de belliymiş birde cok stress de sebebiyet veriyor sakin kalmaya calis