Ilkayy eelliiiff benimde çok akıntım var bugün doktor fitil ve bi ilac verdi 6 gün içinde geçmezse gel dedi bence doktorunuza sorun her akıntı farklı olabiliyor
Happyturuncu eelliiiff bugün doktorum beyaz renk akıntım olduğunu söyledim 28+0 günlüğüz , çatal kontrolü yapıp fitil verdi 🙄
Busra_gunyuzlu 16 cı haftama gırıcem ben hamılelıkte vajınal akıntı kokusuz ve beyazımsı renkte yoğun akıntı normal ılerledıkce daha çoğalır zaten hamılelıkte belırtılerden bırısı de bu🙏🥰🥰
Happyturuncu Ates21 akıntımın yoğun olduğunu ve fitil kullanmam gerektiğini söyledi sadece , mantardan hiç bahsetmedi
Ates21 Happyturuncu Bende cumartesi günü gidecem 29 haftayim benimde beyaz renk akıntım oluyor soracam bakalım ne diyecek
Happyturuncu Ates21 vala ben çok önemsememiştim, burada beyaz akıntıysa sorun yok yorumlarını falan okumuştum. Doktora çatala çık bakalım deyince şok oldum 😳
susam_18 Benim doktorumda sirkeli suyla yıka sürekli demişti. Geçmezse tabi ilaca başvuruluyor. Bol bol su için günde 3 l en az. Havalarda sıcakladı.