Hatice16000 Bebeğin ilk kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız ben 40 derecede yıkadım ekstra duruma yaptım küçüldüler sanki
CaglaKuzu Hatice16000 ben 30 derecede yıkayacağım canım kısa programda , herkes 30 derecede yıkanmasını söylüyor bide daha leke olmadığından kıyafetlerinde yarım saatlik kısa program ideal oluyor 🤗
mrw CaglaKuzu benim makinamda elde yikama modu var bir saat 30derece bin devir o uygun olurmu acaba bebek kiyafetlerine ?
KbraTemelliUan Bende yıkıcam ama annemin dediğine göre elde soğuk su ile yıka diyor yada bebek deterjanıyla düşük ayarda sıkma yapmadan yıka diyor
selen8sefam 30 derece yarım saatte renkleri falan hiç atmıyo zaten temizler sadece bi tozu gitsin diye atıyosun yeterli oluyo oda
Ozlem6161 Hatice16000 30 derece de yıkanır önce canım bi de bebeğin kıyafetleri ayrı yıkanmalı sebebi enfeksiyon kapabilir alerji olabilir çünkü daha hassas vücudu
ZeykemKaya Bende 31 haftalıgım etıketlerını kestım yıkamaya hazırlar 1-2 hafta sonr ayıkayıp ütülücem süper kısa doye bı program var bende 30 derece 30 dakıka yeterli geliyor bana
Sedacengiz 40 çok sanki. Ben kendi renkli kıyafetlerimi bile 30derece de yıkıyorum. Zaten daha hiç giyilmemiş minnacık şeyler ,, 30 derece de 30 dakikalık kısa programda uni baby’nin deterjanı ile yıkadım. Çok hoş kokusu var🌸 bebeğim doğduğunda da bebek proğramı var makinamda onunla yıkayacağım
Hatice16000 Sedacengiz bende Bebek programında yıkadım 30 yoktu 20 ve 40 vardı sanırım hatayı makina bitirdikten sonra bir kez daha durulama sıkma yaptım