mirac_le Bugün genel bir alışveriş yaptım arkadaşlar. Bebek bezinde prima; şampuan,deterjan, ıslak mendil vs. de unibaby tercih ettim. Sizin tavsiyeleriniz neler? Özellikle bebek bezi konusunda nasıl ilerlemeliyim?
058elf mirac_le prima premium care aldım 2 paket 1 numara bir pakette 2 numara çok almamıştım Allah tan.. bebeğim 9 günlük hafif pişik olmaya başlamış gibi değiştirecem böyle devam ederse
BusraUras mirac_le bebek bezini ve ıslak mendili sleepy natural aldım. Şampuan losyon vucüt yağı pişik kremini mustela aldım. Ama hiçbirini stoklamadım. Ne olur ne olmaz diye. Bebişe yaramazsa değiştiririm diye.
Cigdemss Asmunikal mirac_le mühendisinoğlu bar İnstagram da temiz içerikkli ürünlerden bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Ben minoris aldım alerjik olursa mustela atopik seriye geçeceğim
clksyma-97 mirac_le bez:sleepy bio natural ıslak mendil:sleepy yeni doğan şampuan: tam set olarak: mustela deterjan: unibaby
milena11 058elf en korkulu rüyam bende primapremium care stoğu yaptım. En iyisi o diiye onu aldım. Salak kafam hiç burdan akıl danışmak gelmedi. Bebeğe yaramama ihtimali varmış çok korkuyorum şuan 🤦🏻♀️ az para da değil bez
a_burcu_bur milena11 kız kardeşim sleepy kullanıyo bezi ama bilemem, alerji vs yapmasına karşı bana fazla depolama dedi 🤷🏻♀️
058elf milena11 aynen canım bende stok yapmadım o yüzden ama yine de almıştım 2 numara bari almasaydım dedi , bebeğime pişik yaptı geçer diye bekliyorm geçmezse sleepy deneyecem baby turco danda memnun kalanlar var en güzeli az alıp bebekte denemek
susam_18 Bebek bezi prima bir paket alırım iyi gelmezse değiştiririm. Islak mendil almayacağım. Baby me pamuk havlu aldım suyla ıslatıp silerim. Şampuan mustela alacağım. Uzun süreli gidiyormuş 1 kutusu. Bu şekilde şimdilik😊
emiras59 susam_18 hastanede kaynatılmış soğutulmuş su bulma imkanınız olmayabilir ve evde de sürekli bulundurmak zor ıslak mendil değil ama izotonik sadece su olan mendillerden alabilirsiniz
irorkay mirac_le bebek bezi olarak prima ve sleepy aldım hangisini sever ise ondan devam edeceğim. Şampuan vs olarak da mustela alacağım
busrabyrm97 Bezi stok yapmak doğru değil ya çünkü kimi bebeğe Prima alerji yapiyo kimine sleepy bn bir paket Prima bi paket sleepy almayı düşünüyorum deneme paketi
busrabyrm97 Bebek bakım ürünleri konusunda incia almayı düşünüyorum içeriği bütün markalardan daha doğal