HavvaMerve Merhabalar aynı haftada olan sevgili anne adayları☺️ Doktor kontrolüm var hafta içinde sizin melekler bu haftada kaç gramdı boyları da kaç cm’di acaba ☺️🤰🏻Nasıl gidiyor bu arada hamileliğiniz 🌼💜
merveklyc HavvaMerve 29+2 yiz bebişimle boyu 40 cm kilosu 1400 gram olmuş hamileliğim çok iyi gidiyor diyemem gebelik şekerim yüzünden diyet yapıyorum ve sürekli doktora gidiyorum🤰 Yine de Allah bu günlerimizi aratmasın 🙏🙂
Nehirimmm06 HavvaMerve 28+5 de gittim bebeğimin suyu biraz sınırda dedi doktorumuz ona üzüldüm kilosu 1300 boyu 39 cm olmuş
Zeynep_ayaz HavvaMerve 29+5 haftaya kontrolum var insallah bu aralar cok agirlastim hemen yoruluyorum belim kitleniyor geceleri birde bacaklarima kramp girmeye basladi 🤔🤦♀️
HavvaMerve merveklyc Rabbim acılarını göstermesin canım maşallah ☺️ Benim de riskim var ama buna da çok şükür inşallah
merveklyc HavvaMerve Aminn inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kavuşmayı nasip etsin🥰🙏
HavvaMerve Zeynep_ayaz Benimde biraz kasık agrım var ve sık idrara çıkma en son kızımın ayakları aşagıda kafası yukarıdaydı doktor herşeyi yasakladı riskli olduğum için. 🤦🏻♀️
Babyyyymother HavvaMerve ne riskin var ? Bende yatıyorum hep serklajliyim.29+2 yim suan.En son geçen hafta gitmişim 28+3 te 1376 gram 38.85 cm di
HavvaMerve Babyyyymother Erken doğum riskim baştan beri herşey yasak bir yemek yapmaya kalkıyorum ufak tefek işlere agrım ve sertleşme çok oluyor buna da çok şükür geçmiş olsun size de inşallah
Babyyyymother HavvaMerve amin inşallah bende ayni şekilde en başından beri sürekli yatiyorum ilaçlar fln idare ediyoruz simdide dediğin gibi sertlesmeler başladı bebekte baskı yapıyor Allah yardimcimiz olsun 🙏
HavvaMerve Elif5361 İnsan ister istemez merak ediyor sağlığını kilosunu herşeyini ☺️🌼 maşallah gayet iyiymiş